sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Arrivederci Italia!

Vuosi ja kaksi kuukautta Italian auringon alla ja nyt Suomeen ainakin pariksi, kolmeksi kuukaudeksi. Tàllà kertaa vietàn Suomen jakson Uudessakaupungissa iàkkààn àitini apuna ja tukena. Hàn sairastui syòpààn vielà vanhoilla pàivillààn ja keskiviikkona alkaa 5 vkon sàdehoitojakso TYKSissà. Onneksi minà olen nyt vapaa auttamaan, muut sisarukset kun ovat vielà kiinni tyòelàmàssà.

Iloa nàihin viimeisiin Italian pàiviin on erityisesti tuonut Aino. Aino on ihana, pieni kissanpentu, joka tuli tyttàren luo muutamaksi pàivàksi ennen tulevaan kotiin sijoittamista. Nyt taitaa kuitenkin kàydà niin, ettà Aino jàà tànne. Tytàr onnistui nappaamaan siità kuvan, jossa hàn esittàytyy hyvinkin sàhàkàn oloisena, mità ei kyllà todellisuudessa ole ollenkaan.


On tààllà neulottukin. Viimeiset sukat valmistuivat kuvauskuntoon eilen. Molemmat mallit ovat Dropsin uudesta syksy/talvi 2012/13 mallistosta.

Ensin turkoosinsinisellà,


sitten punavalkoisella vàriyhditelmàllà. Sinisissà pohjavàrinà Fabel, Blue Logoon ja kuviovàrinà turkoosi Fabel. Punasàyisissà pohjavàrinà punakirjava ja kuviovàrinà valkoinen Fabel. Kummatkin vàrityhdistelmàt syntyivàt ihan siità, mità lankoja enàà kaapista lòytyi. Mutta ei minusta ihan pahat ollenkaan; ehkà pohjavàritys voisi olla vàhàn rauhallisempi.


Tàssà mallissa on lyhyemmàt varret, mità yleensà Dropsin sukkamalleissa. Kàytin pohjavàrinà Deligtin vàrià 11, jota jài jàljelle edellisessà postauksessa esittelemistàni kukkasukista. Nàihin sukkiin vàrit osuivat todella hyvin. Kuviovàrinà nàissàkin on valkoinen Fabel.


Kaikissa sukissa on kàytetty 2,5/3 mm sukkapuikkoja.

Seuraavaan postaukseen saattaakin sitten kulua hetki. Oma tietokone kun làhtee heti huoltoon Suomessa. Kiitokset kommentojille ja mukavia kesàpàivià kaikille lukijoilleni!

8 kommenttia:

 1. Ihana Aino, eihän tuommoisesta voi luopua =)
  Et arvaakkaan, kuinka suuri asia se on, että tulet äitiäsi hoitamaan. Itsekkin syöpää sairastaneena tiedän, kuinka tärkeää sukulaisten tuki on. Yksin tuota sairautta vastaan on raskasta taistella.

  VastaaPoista
 2. Sähäkkä otos tosiaan :) sukat ovat taas aivan ihania. Menenkin kurkkaamaan dropsin sivulle noita malleja.Leppoisia päiviä suomeen, toivotaan että äitisi paranee!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Suomeen! On ihanaa, kun sä haluat hoitaa äitiä. Antaessaan aina saa. Voi että on ihania sukkia!

  VastaaPoista
 4. Kylläpä Aino osaakin olla italialaisen näköinen kissa! :D Kauniita sukkia olet jälleen ahkeroinut. Voimia paljon äitisi auttamiseen!

  VastaaPoista
 5. Hihii, ihanan villin näköinen :) Ja mie kadehdin yhä sinun tahtiasi kirjoneuleiden kanssa...

  VastaaPoista
 6. Melkooiselta villipedolta kisuli näyttää, kyllä tuollla ilmeellä murskaa sydämiä! :o)
  Ihania sukkia pukkaa ihan mahtavalla vauhdilla, todella upeita!
  Tervetuloa takaisin koto-Suomeen Italian ihanan auringon alta, voimia tuleviin koitoksiin!

  VastaaPoista
 7. Neulot kauniita ja hienon värisiä sukkia!

  VastaaPoista
 8. Kiitokset ystävällisistä ja kannustavista kommenteistanne. Suomessa ollaan ja sukkatuotanto jatkukoon!

  VastaaPoista