lauantai 22. joulukuuta 2012

Espanjan ensimmäiset!

Espanjan ensimmäinen viikko on lopuillaan. Fuengirolassa lähes kaikki on ennallaan; joitain liikkeitä on hävinnyt ja uusia tullut tilalle. Muuten näyttää aivan samalta kuin pari vuotta sitten täältä viimeksi lähtiessäni.

Kelit ovat kesäiset; aurinkoista ja lämpöä päivisin yli 20 astetta. Kertovat kyllä, että täällä on jo ollut viileämpääkin, ihan noin kesäistähän täällä on harvemmin tähän vuodenaikaan.

Asunto on todella hyvä, kahdessa kerroksessa oleva lofti. Tässä olen tammikuun puoleen väliin ja sitten siirryn saman talon kattohuoneistoon ja siinä olen kesään asti. Tällä hetkellä olen hieman väsynyt tästä jatkuvasta asunnosta ja maasta toiseen siirtymiseen ja jopa mietin, olisiko ensi kesä se ajankohta, kun jään pysyvästi Suomeen. Lähdöt ovat aina niin vaikeita ja kaipaan jo kovasti omaa kotia. Nämä valmiiksi kalustetut, vaihtuvat asunnot eivät tunnu omalta kodilta. Katsotaan sitten ensi kesänä, mitkä ovat tunnelmat.

Italian lankavarastoni oli kuitenkin niin suuri. että joudun postittamaan sen Espanjaan. Tai asia jäi tyttäreni hoidettavaksi ja tiedoksi hänelle, että täällä jo kovasti odotetaan lähetystä. Lupasin tehdä tilaustyönä kissasukat ja tarvittavat langat ovat paketissa.  Laukussa olevista langoista syntyi uuteen asuntoon patalaput. Malli on Dropsin nettisivuilta ja lankana Gjestalin Maija, puikot 3 mm.Nämä ovatkin tarpeeseen, sillä ei täältä keittiöstä patalappuja löytynyt.


Hyvää ja Rauhallista Joulun aikaa!

Enya


5 kommenttia:

 1. Nätit patalaput, jouluisissa väreissä. Hyvää Joulua myös sinne Espanjan lämpöön !

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit patalaput ♥.

  Minä aina haaveilen pääseväni täältä lumen ja pakkasen kourista pois, mutta taitaa se routa kuitenkin aina porsaan kotiin ajaa :).

  Mukavaa joulua.

  VastaaPoista
 3. ♥ Todella kauniit patalaput! Kuulostaa ihanalta paikalta, mutta ymmärrän hyvin, että muuttaminen ja reissaaminen väsyttää.
  Toivotan: oikein hyvää joulua Sinulle♥

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulua!
  T. täällä säännöllisesti poikkeava Laura

  VastaaPoista
 5. Ihanat patalaput (en raaskisi käyttää noin kauniita...)!
  Ilontäyteistä, lämminhenkistä ja rauhoittavaa Joulun aikaa!!

  VastaaPoista