sunnuntai 19. toukokuuta 2013

"Marteille"

Edellisen postauksen sukat olivat Martoille, joten olkoon nämä seuraavat sitten "Marteille". Yksi pari kyllä näistäkin on menossa Marttojen myyjäisiin, muut sitten lahjoiksi suomalaisille ystäville. Ja malliltaan kaikki ovat ihan perussukkia, 2o 2n -resorilla ja vahvennetulla kantapäällä.
Ylimmäinen parin, myyjäissukat, neuloin TeeTee Pallaksesta 2,75 mm puikoilla, koko pieneen miehen tai vähän kookkaampaan naisen jalkaan. Lankaa kului 95 gr.

Keskimmäiset sukat ovat Pro Lanan Meine Wolle Chamäleon lankaa ja puikkokoko 2,5 mm. Erittäin epämiellyttävää lankaa neuloa, mutta lopputulos on kyllä kaunis. Koko on n 44. Lankaa kului 85 gr.

Alimmaisen parin neuloin Sadnes Sisun Fantasysta 2,5 mm puikoilla, koko n.44-46. Lankaa kului n 90 gr.

Espanjan kausi alkaa olla loppusuoralla. Lennän Helsinkiin 30.5. ja 1.6. jatkan Tampereelle, mistä olen vuokrannut asunnon kesäksi. Mukavaa päästä Tampereelle parin vuoden tauon jälkeen.  Seuraava postaus sitten Mansesta!

Enya


9 kommenttia:

 1. Taas on tullut sukka poikineen. Kiva.

  VastaaPoista
 2. Taas kauniita sukkia olet taikonut. Olet varsinainen sukkataikuri!

  Kiva kuulla, että olet Tampereella tämän kesän. Asuin Tampereella 2002 - 2009 ja nykyään lähellä Tampereetta. Täältä Tampereelle pääsee 15 - 20 minuutissa.

  Sait muuten blogitunnustuksen. Käypäs katsomassa blogissani. :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Suomeen kesäksi ja Manseen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista ja Linnealle blogitunnustuksesta. Torstaina Suomeen!

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa taas Suomeen. Nyt on lämmintä ja kesäistä.

  VastaaPoista
 6. Tykkään erityisesti noista alimmista! Kiva aina nähdä erivärisiä sukkia. Ovat mukavia matka- ja palaveritöitä vaikeampien töiden välissä :-)

  VastaaPoista
 7. Kauniita värejä kaikki, ihania sukkia.

  VastaaPoista