keskiviikko 13. elokuuta 2014

Fabelin uudet värit!

Dropsin Fabeliahan on saanut jonkin aikaa uusissa väreissä; sinapinkeltainen, ruosteenpunainen, viininpunainen ja omenanvihreä. Omenanvihreä pääsi jo aiemmin puikoille ja nyt olivat vuorossa sinapinkeltainen ja ruosteenpunainen. Raitasukkiahan niistäkin syntyi.Sinapinkeltaisen kaverina on punakirjava Katia Darling. Nämä sukat neuloin 2.5 mm pyöröllä, resorin, kantapään ja kärjen 2 mm sukkapuikoilla. Raidat ovat 3 kerroksen levyiset, kantapää ranskalainen ja kärki nauhakavennettu. Sukat ovat koko 38-39.


Ruosteenpunaisen Fabelin kaverina on  Zauberball Frische Fische väri 1564. Neuloin sukat 2 mm sukka/pyöröpuikoilla ja näissäkin on ranskalainen kantapää, nauhakavennus ja raidat 3 kerroksen levyisiä. Naisen jalkaan, koko 38-39.

Iltapäivällä sain toiseen käsivarteen jäykkäkouristuspiikin ja toiseen Hepatiitti A:n. Hieman aristaa kumpikin, joten yritän olla neulomatta tämän illan. Huomenna olen lähdössä kesän viimeiselle visiitille äidin luo Uuteenkaupunkiin ja sinne kyllä pakkaan langat ja puikot mukaan.

Haikeaa ajatella, että kesäni Suomessa on jo pian ohitse.  Espanja odottaa taas 1.9. Toivottavasti onnistun järjestämään ensi vuonna pidemmän jakson tänne päähän. Haaveilen jopa viidestä kuukaudesta, toukokuun alusta syyskuun loppuun. Vai olisiko 2015 keväällä jo viimein aika palata kokonaan kotimaahan?

Enya
8 kommenttia:

 1. Olipas ne herkullisia nuo uudet värit! Ihania sukkia tuleekin noilla raidoilla.
  Kyllä se kesä vaan vierähtää äkkiä, ilmasta aistii jo selkeästi syksyn tuntua ainakin puoli kuuden aikaan aamulla töihin polkiessa. =)

  VastaaPoista
 2. Voi kun kivoja pirtsakoita sukkia.
  Voi sinä onnellinen, kesäsi vaan jatkuu ja jatkuu. Ja meillä alkaa masentava aika, syksy :(

  VastaaPoista
 3. Kauniita raitasukkia sinula täällä

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita ja pirteitä raitasukkia. Onnellinen sinä kun pääset meidän talvea pakoon etelään!

  VastaaPoista