keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Rowan & Birds Mittens/Natalia Moreva

Olen ihaillut Natalia Morevan malleja pitkään Ravelryssa. Pari viikkoa sitten ostin muutaman ohjeen ja valmiina on nyt ensimmäinen mallipari ; Rowan @ Birds lapaset.


Lankavarastoni on jo aika puutteellinen ja tähänkään malliin en saanut ihan haluamiani värejä. Lankana käytin Dropsin Fabelia ja neuloin sitä 2,5 mm puikoilla. Hyvin napakat lapaset tulivat omaan keskikokoiseen käteeni, vaikka puikkokoko oli puoli numeroa suositusta isompi. Jouduin myös aientamaan peukalon kohtaa, muuten lapasosasta olisi tullut liian lyhyt. Näin ohuesta langasta neulotuilla lapasilla on  käyttöä Aurinkorannikollakin viileimpinä kausina.

Malli on kaunis ja varmaan toteutan sen uudemmankin kerran, kun lankojeni värivalikoima on taas parempi. Tilanne korjaantuukin  pian, sillä nettikauppa Neuleunelmista Suomesta on tulossa tällä viikolla täydennystä valikoimiini; ohuita Regian sukkalankoja ja hieman vahvempaa TeeTee Pallasta, jotka molemmat sopivat hyvin sekä kirjoneulesukkien- että lapasten neulomiseen.

Hellekesä Aurinkorannikolla taitaa nyt olla ohi. Eilen sää viileni sateen mukana ja vaikka tänään aurinko paistoi kauniisti, jäi lämpötila niukasti alle kahdenkymmenen. Voimakas tuuli lisäksi puhalsi koko päivän. Ensi viikoksi olen saamassa vieraita Suomesta ja harmittaa, kun sää ehti viilentyä ennen sitä. 

Enya
4 kommenttia: