tiistai 16. joulukuuta 2014

Pitsikämmekkäät!

Nyt on lapasten neulonta tältä erää loppu ja vuorossa ovat kämmekkäät. Aloitin ihan tutusta mallista; Fishtail wristwarmers. Näitähän neuloin muutamat parit jo vuosi sitten syksyllä, kun neulomattoman Suomen kesän jälkeen yritin Espanjassa taas päästä juonesta kiinni. Malli on yksikertaisen kaunis; pitsi kämmenselässä ja rikottua resoria kämmenen puolella.


Ja taas piti kokeilla mallia useammassa värissä. Lohenpunaiset ja havunvihreät ovat Regiaa ja turkoosit Schoppel Wollen Cat Print Barrakudaa. Kaikki on neulottu ohjeen mukaisesti 2,75 mm lyhyillä sukkapuikoilla.


Vielä oli bloggaamatta yksi pari lapasiakin. Ne ovat olleet kyllä valmiina jo pari viikkoa, mutta olivat viimeistelemättöminä käsityökorissa. Vieläkin ne ovat tässä kuvassa pesun jälkeen höyryttämättä.


Malli on tämän talven suosikkini, Lets Rock -lapaset. Neuloin ne Gjestalin Maijasta 3,25 mm sukkapuikoilla ja koko on pieneen miehen käteen sopiva. Tai isompikätisen naisen. Tätä mallia tuli neulottua tänä syksynä useampi pari. 

Onnistuin hankkimaan Suomesta (Kiitos Ryyni) Korsi kämmekkäiden ohjeen ja ne ovat nyt työn alla. Samalla tulostin muutaman muunkin kämmekäsohjeen, joten käsien lämmittimiä on varmasti tulossa esittelyyn toinenkin pari tulevien viikkojen aikana.

Mukavaa joulun odotusta,

Enya


4 kommenttia: