lauantai 3. syyskuuta 2011

Uskomattoman nopeaa toimintaa!

Amazon.comista tilaamani kirjat, tai neljà niistà, tulivat jo perjantaina. Kahdessa pàivàssà USA:sta! Tàytyi ihan tihrustaa paketin pààltà, olisiko kuitenkin tullut Saksasta tai Englannista, mutta USA:sta paketti oli làhetetty. Onpa todella nopeaa, kun arvio toimituksesta oli kolmen viikon pààstà.

Tàytyy tàhàn hieman kehaista myòs paljon parjaamaani Itellaa sekà vàhintààn yhtà paljon parjaamaani Italian postia. Suomestakin nimittàin tuli tàssà jokunen viikko sitten yksi lankalàhetys peràti kahdessa pàivàssà ja ihan tavallisena economi pakettina. Tosin ne kolme alkukesàn pakettia ovat edellen hukassa ja en ole saanut edes vastausta Itellalta kyselyyni.

Sitten uusiin mallikirjoihini: Modern top-down knitting sisàltàà mukavia neulemekkomalleja. Toki paljon muutakin, mutta juuri kirjan neulemekot viehàttàvàt minua.




A knitting wrapsody on tyylikàs kirja, josta kansikuvan bolero ja pari huivia pààsee puikoilleni,




Simply Circular -kirjasesta ihastuin myòs kannen mekkoon ja yhteen puseromalleista. Jompi kumpi, tai kumpikin, pitàà kokeilla, sillà en ole neulonut vielà yhtààn kaulasta alapàin neulottavaa tyòtà.



Seamless (or nearly seamless) knits -kirjan malleista  viehàtyin epàsymmetriseen, tweedlangasta neulottuun jakkuun ja pariin puseoon, joista toinen on kirjan kansikuvassa.



Nyt on malleja enemmàn kuin omaksi tarpeeksi ja kohta on taas lankaakin reilumman puoleisesti. Enàà ei tarvi saada kuin hoikka vyòtàrò takaisin, ettà nuo upeat neuleet nàyttàvàt pààllànikin hyviltà. Yritystà on, mutta katsotaan kuinka tàtin kày!

1 kommentti: