perjantai 3. helmikuuta 2012

Talvi viimein Preceniccoonkin!

Minä olen ihaillut lenkillä leskenlehtiä pellon pientareella ja ajatellut, että tästä se kevät sitten lähtee. Saattaa lähteäkin, mutta ainakin nyt viivästyy! Pari päivää on ollut todella kylmää ja tuulista, lunta ei kyllä edelleenkään. Televisiouutisissa ovat näyttäneet hirveitä lumikinoksia ympäri Italiaa ja on kerrottu jopa kouluja suljetun kylmyyden ja lumisateen vuoksi. Jostain syystä lumisateet ovat kiertäneet tämän pienen kylän. Ja vaikka kylmää ja tuulista on, aurinko paistaa upeasti tälläkin hetkellä.

Onneksi olen juuri neulonut asustesettejä, jotka taitavat päätyä käyttöön saman tien. Florence sarjasta esittelinkin ja käsineet ja myssyn, mutta nyt on kaulurikin, ihan tuubimalli, valmiina. Myssykin pääsee nyt paremmin esille yhteiskuvassa kaulurin kanssa. Lankana on Dropsin villa-alpacasekoite Nepal.


Dropsin malli on tämäkin palmikkoinen baskerimyssy. Lankana on sama Nepal. Resoriosuuden neuloin 3 mm sukkapuikoilla ja myssyosan 5 mm pyöröpuikoilla. Myssystä tuli ihan nätti, mutta vielä en osaa päättää, sopiiko se tähän päähän; aiemmin kun minulla ei tuon mallista myssyä ole ollut. Sen verran taitaa valkoista Nepalia olla vielä jäljellä, että myssy saa kaverikseen sormikkaat, jossa on sama palmikkokuvio. Nämä työt kuuluvat UWA 2012 projektiin, josta edelleen puolet aloitusvaiheessa. Vähän aikaa ainakin pysyvätkin, sillä taas minulla on puikoilla kirjoneulelapaset. Jostain syystä juuri niitä neulon nyt mieluiten.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

13 kommenttia:

 1. Kauniit asusteet. Toivottavasti myssy löytää tien käyttöön asti!

  VastaaPoista
 2. Ah,niin kauniita asustaita! Täälläkin paistoi tänään aurinko,mutta on ollut n. 18 astetta pakkasta,hui, kylmää..Kivaa,kun sinne ei ole tullut lunta ja kylmempää. Toivottavasti tuulikin on jo tyyntynyt.

  VastaaPoista
 3. Oi tuo myssy on ihana! Mistä nappasit ohjeen, Dropsin sivuiltako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Dropsin malleja nuo myssyt on molemmat.

   Poista
 4. Kauniita asusteita!

  VastaaPoista
 5. Tuo Dropsin Nepal on upea lanka ja olet tenhyt siitä kauniita asusteita. Hih, meilläpä on tänä aamuna -30 astetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On Suomessa nyt tosi kylmä. Italiassakin on koko maa sekaisin, kun on kerrankin tullut vähän enemmän lunta ja on pakkasta. Precenicco on kyllä edelleenkin lumeton!

   Poista
 6. Kaunis setti, samoin kaikki nuo ihanat lapaset tuossa aiemmin.

  VastaaPoista
 7. Kiitos. Tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista
 8. aivan ihania neulomuksia sinulla täällä. Ei voi muuta kuin huokailla, jäänpä seurailemaan mitä seuraavaksi on tulossa :)

  VastaaPoista