perjantai 4. toukokuuta 2012

Huhtikuun huivi!


Meinasi unohtua postata huhtikuun huivista, jonka virkkasin tyttàrelle, kun se pààtyi heti pingoituksesta kàyttòòn. Lankana on Dropsin Alpaca ja vàlineenà kolmosen virkkuukoukku ja ohje lòytyi Dropsin nettisivuilta.

 Kuvio epàonnistui tàysin, kun yritin tehdà sità ruutuvirkkaustekniikalla  ja tuossa verkkovirkkauksessahan eivàt ruudut mene pààllekkàin. Kuvion pitàisi siis olla ruusu. Huivi kuitenkin kelpasi tàllaisenaan kàyttòòn.

Vappuaattona aloittamaani palapelià olen koonnut joka pàivà ja pieni aavistus jo on, mità siità isona tai ainakin isompana tulee. Viimeistààn ensi viikon alussa on jo varmasti kuvamateriaaliakin.

Oma lukunuttu on jo myòs loppusuoralla ja itselle tuleva pusero puolessa vàlissà. Toukokuun huivinkin huiviosa on neulottu, vain pààttàmistà vailla. Reunus on kyllà vielà aika isotòinen. Minulla on tupakeittiòssà tuo virkkaustyò, jonka pariin poikkean aina, kun pienikin tauko koittaa. Televisiota katsoessa makuuhuoneessa, minulla on tyòn alla neuleet, tàllà hetkellà siis tuo lukunuttu ja pusero. Lukunuttu on helmineuletta ja pusero sileàà, joten niità sormet osaavat kyllà, vaikka katse vàlillà siirtyisikin muualle. Ja rehellisesti sanottuna tuo neulominen on se pààasia ja televisiota seuraan vain hetkittàin.

Kuulostaa varmaa siltà,ettà olisin edelleen kokopàivàneuloja. Totuus on kuitenkin se, ettà tàhàn harrastukseen kàytettàvissà oleva aika on huomattavasti pienentynyt tyttàren kotiutumisen jàlkeen. Ei sillà, kyllà sità on vielàkin riittàmiin ja ihan terveellistà kai tehdà vàlillà muutakin.

Uwa -projekti, jonka mààràaika umpeutui vappuaattoon, meni minun osaltani pieleen. Kyllà minà ne suunnitellut tyòt olisin ehtinyt tekemààn, mutta kun lòytyi koko ajan uusia ja mielenkiintoisempia malleja toteutettavaksi. Tuo ei taida olla ihan minun juttuni, ettà aiotut neulottavat pitàà lyòdà lukkoon johonkin mààràpàivààn. Nuo tuollaiset projektit, kuten 12 lapasparia v 2012, ja 12 sukkaparia v 2012 ovat enemmàn minun mieleeni, kun mallin voit pààttàà silloin, kun alat neulomaan. Lapasprojekti on jo minun osaltani valmis, sukkaprojektissakin jo parit sukat valmiina ja myssyprojekti, johon siihenkin ilmoittauduin on myòs aloitettu. Tilasin Dropsilta lisàà Fabelia uusissa vàreissà ja suunnitelmissa on tehdà niistà kirjoneulesukkia tuohon sukkaprojektiin. Sukat ovat niin mukavia neulottavia kesàllàkin.

Pohjois-Italiassa on jo tàysi kesà. Toistaiseksi nautin kesàstà tààllà, mutta Suomeen tulo on kyllà vahvasti suunnitelmissa. Kun saisi tuon tyttàren ensin taas kiinni tyòelàmààn, niin àisi voisi jatkaa matkaa!

Mukavaa viikonloppua!


5 kommenttia:

  1. Kaunis ja kesäinen huivi :). Kyllä kuvion ruusuksi tunnistaa.

    VastaaPoista
  2. Ruusu erottuu hyvin pikkukuvassa. Kiva huivi :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista. Itse en ruusukuvioon ole ollenkaan tyytyvàinen, mutta ei kuitenkaan mennyt purkuun, kun kelpasi saajalle tàllaisenaan!

    VastaaPoista