torstai 14. kesäkuuta 2012

Kaunista jalkaan àidille ja tyttàrelle!

Ensi talvena ei kummankaan varpaat palelel. Ei sààretkààn!

Aidin sukat ovat mallia Spring Roses in Vienna ja ohje lòytyy maksullisena Ravelrysta. Lankana on tuttu Dropsin Fabel. Resorit neuloin 2,5 mm ja kirjoneuleosan 3 mm puikoilla. Sen verran poikkesin ohjeesta, ettà toteutin kantapààn yksivàrisenà ja vahvennettuna. Ehdottomasti kaunein sukkamalli, minkà olen koskaan neulonut. Nàmà on toteutettava vielà jollain muullakin vàriyhdiselmàllà.Tyttàren pààkallosukat ovat mallia Selbudeath ja ohje on tulostettavissa maksuttomasti Ravelrysta. Myòs tàssà lankana Fabel ja kàytin samankokoisia puikkoja kuin edellisissàkin. Tyttàren hoikkaan sààreen tulevaan sukkaan kàytin hieman ohjetta pienempàà silmukkamààràà sivukiilassa ja kuvion toteutin kàrkeen asti. Tein myòs kantapààn yksivàrisenà ja vahvennettuna. En ole ollenkaan pààkallokuvien ystàvà, mutta tàmà malli on niin kaunis, ettà samanlaiset, eri vàrityksellà, on tulossa myòs omaan jalkaan.

Sukat on kuvattu sekà àidin ettà tyttàren jalassa ja varmaan arvaattekin, kummat ovat minun!


Sain viimein viimeisteltyà myòs useamman viikon tyòn alla olleen kesàneuleen. Malli on Modasta nro 3/2012 ja toteutin sen ihan samanlaisena, hempeàn vaaleanpunaisena kuin lehdessàkin. Lankana on italialainen BBB Filaton Bebè 70, merinovilla/akryylisekoite. Tàssàkin kàytin resorissa 2,5 mm ja pusero-osassa 3 mm puikkoja.

Tyòn alla on myòs Kesàvirkut 2012 -projektiin liittyen leveà pitsi pòytàliinaan, mutta siità kuvia sitten tuonnempana. Tyòn alla on myòs ties kuinka monet kirjoneulesukat, mutta harmikseni musta Fabel loppui kesken, joten valmistumista joudun varmaan odottelemaan Suomeen tulooni asti.

Mukavaa ja kaunista kesàkuuta!

16 kommenttia:

 1. OI mitä Sukkia!! Tosi kauniit nuo ruusu-sukat ja ei hassummat nuo pääkallosukatkaan! Vau :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita sukkia. Itse tein nuo Selbudeathit samoissa väreissä! Ruusut voisin myös toteuttaa.

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän upeita sukkia.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania!
  Minäpä tyhmänä kysyn, kuinka tuolta ravelystä ostetaan? Saako suomankielisiä ohjeita?

  VastaaPoista
 5. Suomenkielisià ohjeita Ravelryssà on vain jokunen suomalaisilta suunnittelijoilta, enimmàkseen ovat englanninkielisià. Minà olen kàyttànyt luottokorttia. Ei ole minun mielestàni monimutkainen systeemi.

  VastaaPoista
 6. Aivan huikaisevan upeita neuleita!! Ruususukat ovat super-ihanat!

  VastaaPoista
 7. Kiitokset kaikille ihanista kommenteista!

  VastaaPoista
 8. Ruususukat on kyllä kauneimmat ikinä! Ihan täydelliset väritkin! :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos myòs Neulisti ja Riitta Sinikka!

  VastaaPoista
 10. Ihastuttavat ruususukat. Pääkallosukatkin ovat kauniit, jos ei katso niin tarkasti sitä pääkalloa:)

  VastaaPoista
 11. Voi kuinka kauniita ja hienoja neuleita sinulla on. :D Huomasin, että olet tehnyt useammat Kai- Mai sukat. Sain ohjeen ja aloin tekemään, mutta huomasin, että silmukkamäärät ei pidä paikkansa. Varressa eri määrä kuin kantalapussa ja jalkapöydällä yhteensä. Miten paljon niitä silmukoita oikein pittää olla?

  VastaaPoista
 12. Mikàhàn ohje sinulla sitten on. Minun kirjassani ilmoitetaan varren silmukkamààràksi 66 ja kantalappu tehdààn 33 silmukalla ja jalkapòydàlle jàà toiset 33 silmukkaa. t. Enya

  VastaaPoista
 13. Todella kauniita sukkia! Kauneimmat ikinä!! Olet kyllä todella taitava. Tuollaiset ruusut olisivat ihanat säärystimissäkin. Teetkö tilauksesta?

  VastaaPoista