sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Vàrikàstà neuloen!

Toukokuussa valmistui vielà parit kirjoneulesukat ja pari huivia.

Sukat ovat Dropsin malli, sama kummassakin parissa. Pientà eroa on vain varren kuvioissa ja langan vàritys osui hieman eri tavalla. Lankana on musta Dropsin Fabel ja Delight, vàri 12. Neuloin sukat 3 mm puikoilla. Minusta juuri tàmà Deligtin vàriyhdistelmà on kaunein koko langan vàripaletissa. Lankaa sukkapariin kului n. 90 gr.Tytàr valitsi Dropsin nettisivuilta huivikseen mallin Butterfly Dream, sinisissà sàvyissà. Lanka on Delight, vàrit 03 ja 09. Neuloin nelosen pyòròpuikoilla ja lankaa kului 200 gr.


Aidin huivi on Moda -lehdestà nro 3/2012. Lanka on Dropsin silkkivilla Lace kaksinkertaisena ja puikot 4 mm. Lankaa kului vain 80 gr. Pieni, kevyt ja kaunis kesàhuivi tàllaisena, mutta malli soveltuu muillekin lankalaaduille. Modassa se on neulottu puuvillalangasta.Sukkamania iski heti noista ensimmàisistà pareista, joten jatkoa seuraa ja edelleen kirjoneuleisina. Làksin mukaan myòs Kesàvirkut 2012 sekà Orvokkipeitto -projekteihin, joten kesàkuussa kyllà myòs virkataan tai saatetaan ainakin alkuun jokunen virkkaustyòkin.

Mukavaa alkanutta kesàkuuta!

12 kommenttia:

 1. Ihanat sukat ja huivitkin on upeita!

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit sukat ja ihanat hartiahuivit.

  VastaaPoista
 3. Oi nuo ihqut sukat, totamallia oon itekin kuolannut.

  kääk, en meinaa saaha näitä kommentteja läpi ku en saa selvää noista varmistussanoista, oiskohan asiaa näöntarkastukseen :O

  VastaaPoista
 4. Voi valtavaa miten nopeassa tahdissa täällä valmistuu upeita töitä!! Sukat ovat komeat,ihanan värisetkin. Samoin molemmat huivit ovat hienoja,mutta minä ihastuin vielä enempi tuohon punaiseen.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista kommenteista. Kàvin myòs poistamassa sanavahvistuksen, joten kommentointi on jatkossa helpompaa!

  VastaaPoista
 6. Voi ei miten upeat sukat!!! Olen ihastellut noita Dropsin sivulla, mutten ole uskaltautunut neulomaan niitä. huivit ovat myös upeita.

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavat sukat! Ja hienot ovat huivitkin:)
  Oliko sinulla minkä paksuiset puikot, kun neuloit sukkia?

  VastaaPoista
 8. Kiitos. Kolmosen puikot olivat kuvio-osassa ja 2,5 resorissa.

  VastaaPoista
 9. Miten ihanat sukat, en voi kuin silmät auki aamusella tuijottaa! Tuo Delight on kyllä yksi minunkin suosikeista, siinä värit liukuu niin utuisen nätisti ja lanka on unelmanpehmeää.

  VastaaPoista
 10. Voi mitä ihanuuksia täällä onkaan! Sukkasi ovat kuin taideteoksia, niin upeita kerrassaan!

  VastaaPoista