maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kukkaterapiaa!

Flower Power sukat toteutin omana versiona, polvisukkana, ja neuloin nekin perinteiseen tapaan ylhààltà alaspàin. Edelleen on siis opettelematta sukan neulominen varpaista aloittaen, mutta tuonkin taidon aion vielà tàmàn vuoden aikana opetella. Syksymmàllà, sitten Suomessa!

Lankana minulla on taas Dropsin Fabelia, nyt pohjavàrinà on ruskea ja kuviovàrinà tuo yksi lempivàreistàni, Blue Lagoon. Sopivat minusta yhteen oikein hyvin. Neuloin resorin 2,5 ja kuvio-osuuden 3 mm puikoilla.




 

Dropsin uudesta syksy/talvi 2012/13 -mallistosta otin puikoille ensimmàisenà kukkasukat. Malli on hyvin tuttua Dropsia, ihan samalla sapluunalla toteutettu kuin aiemmatkin sukat. En saanut sukkiin heikosta lankatilanteestani johtuen parasta mahdollista vàriyhdistelmàà, mutta menettelee tuo violetinkirjavakin valkoisen kaverina. Musta olisi kyllà paras!

Pohjavàrinà sukissa on Deligtin liukuvàrjàttu sàvy 11 ja kuviona siis valkoinen Fabel. Puikkoina nàissàkin kàytin resorissa 2,5 ja kuvio-osuudessa 3 mm. Toteutin kantapààn ohjeesta poiketen yksivàrisenà ja vahvennettuna, kuten minulla tapana on.





Puikoilla on tàllà hetkellà pari muutakin Dropsin uuden malliston sukkamallia. Ostin myòs Jorid Lindvikin kissa- ja koirakuvioisten sukkien ohjeet ja pari muutakin mallia Raverlysta, mutta niiden aloitus odottaa mustaa Fabelia. Pitààkin tehdà tilaus heti, ettà ovat valmiina odottamassa, kun ennen kuun puolta vàlià toivottavasti jo olen Suomessa.

Kovasti kiitoksia kaikille aiempiin sukkapostauksiini kommentoinneille. Ihanaa lukea kannustavia viestejànne.

Aurinkoa ja hellettà teille myòs sinne Suomeen!

10 kommenttia:

  1. Oi kun sie olet nopea, mun selbudeathit on kovaa vauhtia ufoutumassa pöydännurkalla...

    VastaaPoista
  2. Kauniita kirjoneulesukkia olet tehnyt.

    VastaaPoista
  3. Kaunista.

    Kauanko sinulla menee yhden parin tekemiseen?

    VastaaPoista
  4. Oi miten nätit sukat! Taitavaa!

    VastaaPoista
  5. Kiitos. Kuten joskus aiemminkin olen maininnut, niin minun suuri tuotantoni ei johdu nopeasta neulomisesta vaan hurjista neulontatunneita. Noita 20 cm varrella olevia kirjoneulesukkia neuloin n.24 tuntia ja polvisukissa menee yli 40 tuntia. Tarkoitan nyt tàllaisia 2,5/3 mm puikoilla neulottuja kirjoneulesukkia. Seiskaveikasta taitaisi saada samalla aikamààràllà vàhintààn tuplamààràn.

    VastaaPoista
  6. Hienoja sukkia olet neulonut, kauniista sävyistä!

    VastaaPoista
  7. Ihania kirjoneulesukkia! Kumpa ne helteet saapuisivat tännekin...

    VastaaPoista
  8. Minà tuon helteet mukanani Suomeen ensi viikolla!

    VastaaPoista
  9. Oi miten kauniita jälleen! Aika lämmintä täälläkin tänään. Tervetuloa Suomeen!!!!

    VastaaPoista
  10. Neulot ihan uskomattoman kauniita kirjoneulesukkia ! Ihailen niitä ihmetellen kuinka kaunista ja tasaista jälkeä saat aikaiseksi.

    VastaaPoista