torstai 21. helmikuuta 2013

Merimiehelle!

Neulon Sofia-opiston neulekahviloissa hyväntekeväisyystöitä. Ensimmäinen pari valmistui Merimieskirkolle. Tein aivan perinteiset miesten sukat kokoa 44-46 ja lankana on Novitan 7-veljestä ja puikot 3,25 mm. Oli tosi outoa neuloa pitkästä aikaa näin paksua lankaa ja pelkkää yksiväristä sileää. Tosin tulostakin syntyi sitten  huomattavasti nopeammin kuin ohuista langoista kirjoneuletta neuloen.


Nyt on jo puikoilla seuraavat hyväntekeväisyyssukat. Ne tulevat Aurinkorannikon Martoille, joihin tässä taannoin liityin. Ne neulon omista langoista, joten tulevat hieman ohuemmasta teetee Pallaksesta.

Aurinkorannikolla on viime päivinä ollut vähemmän aurinkoista ja sateista. Harmi niiden suomalaisten puolesta, jotka tulivat tänne lapsiensa kanssa hiihtolomaa viettämään, sillä koko loppuviikko on tiedossa samanlaista. Minulle sateiset päivät tarkoittavat enemmän aikaa neulomiselle, sillä niin innokas liikkuja en ole, että sateeseen lähtisin lenkkeilemään. Onneksi Sofia-opisto on ihan lähellä asuntoani, joten kursseille pääsen kyllä huonommillakin keleillä.

Mukavaa loppuviikkoa,

Enya2 kommenttia:

  1. ♥ Hienot sukat ja kauniin väriset! Niinhän se on että välillä sataa...Meillä piti tänään pilkistellä aurinko, vaan eipä näy..Mukavaa viikonloppua!♥

    VastaaPoista
  2. Komeat sukat olet kutonut. Tuntematon merimies varmaankin kiittää.
    Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista