lauantai 20. huhtikuuta 2013

Ja lisää kevätpitsiä!

Olen nyt niin innostunut neulomaan tätä yhtä ja samaa pitsisukkamallia, että muuta ei puikolta nyt synnyt. Ajattelin, että lahjasukkani Suomeen ensi kuussa olisivat kaikki tätä samaa kaunista ja kevyttä mallia, viime vuonna kun vein raskaampia kirjoneulesukkia.
Kaikki on neulottu Sadnesin Sisu -langasta 2,5 mm puikoilla ja koko on  38-39.

Neulomisinnostus on selvästi hiipunut, kun kesäiset kelit saapuivat Aurinkorannikolle. Myös innokas lukeminen on vienyt aikaa neulomiselta. Muutamat sukat pitäisi kuitenkin saada vielä aikaiseksi ennen Suomeen lähtöä, mutta sitten voisi vaihteeksi ajatella  muutakin neulomista kuin sukkia. Ehkäpä huiveja! Jos ei sitten käy niin kuin viimekin kesänä, että neulominen loppuu kokonaan.

Tulevan kesän vietän Tampereella. Äiti on Uudessakaupungissa niin hyvässä kunnossa, että ei tarvitse kokoaikaista apua, joten parin vuoden tauon jälkeen on mukava mennä Tampereen kesään. Opiskelijoiden kalustettuja asuntoja on siellä paljonkin tarjolla, mutta vielä en ole löytänyt omiin mieltymyksiini ja omalle kukkarolleni sopivaa. Syksyllä sitten palaan takaisin tänne Fuengirolaan. En samaan asuntoon, mutta samaan taloon kuitenkin.

Mutta vielä nautitaan Aurinkorannikon lämpimästä ja aurinkoisesta keväästä!

Enya


5 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia ja ihan on tämän kevään väreissä... eli muotisukkia siis. =) Tampere onkin hyvä paikka kesän viettoon, itsekkin juuri siellä pari päivää vietin... mulla se vain oli hiihtolomaa. ;D

  VastaaPoista
 2. Kauniita sukkia!Minä viihdyn Suomessa ympäri vuoden,mutta mies on tuossa jutellut,että sitten kun kuopuskin on muuttanut pois kotoa,niin sitten muutetaan talveksi aina etelään(hän vihaa talvea). Saapi nähdä minnepäin sinne etelään lämpöön sitten joskus talveksi aina paetaan :)

  VastaaPoista
 3. ♥ ihania ja kauniin värisiä sukkia! Tervetuloa Suomeen ja Tampere onkin kaunis kaupunki ja kivan vilkas kesäisin. Mukavaa viikonlopun jatkoa♥

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa takaisin Suomeen ja Tampereelle! Toivottavasti löydät kivan kämpän kesäksi.

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Kyllä minusta on mukava tulla taas Suomeen ja varsinkin Tampereelle, vaikkakin vain kesäksi. Mutta miksi ne lähdöt ovat aina niin vaikeita, on suunta sitten mikä tahansa!
  Yhden kesän kokemuksella sanon ehdottoman ein Aurinkorannikon kesälle; liian kuumaa, liian paljon ihmisiä. Talvi on rauhallinen, aurinkoinen ja sopiva lämpöasteiltaan. Voin kyllä suositella muillekin.

  VastaaPoista