sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Lisää keväistä!

Viime postauksessa esittelemäni Novita -lehden pitsisukat syntyivät myös aniliininpunaisessa sävyssä. Lankana näissä on Austermanin Step ja puikkokoko 2,5 mm. Koko 38-39. Edelleen tämä sama malli on puikoilla, nyt turkoosin värisenä. Malli on kaunis jalassa ja mukava neuloa.


Aiemmin neulomistani sukista jäi jonkin verran jäljelle Neuleunelmien käsinvärjättyä punasäyistä lankaa. Laskin, että varteen se vielä riittää ja niin syntyi yhdessä Gjestalin keväänvihreän Maija -langan kanssa sukat, joissa varsiosan kuvio on Dropsin Hot Sunset -sukista ja loppu omaa viritelmää. Resori ja kantapää on neulottu 2,5 ja muu osa 3 mm puikoilla, koko 39-40.


Tuleva kesä ja Suomeen tulo ovat jo lähellä. Lentolippu Helsinkiin on  ostettu 30.5. päivämäärällä, mutta asunto on vielä hakusessa. Joulukuussa, tänne tullessani, olin jo vähän sitä mieltä, että tämä jää viimeiseksi talvekseni maailmalla, mutta mieli on taas muuttunut. Palaan siis syksyllä takaisin Aurinkorannikolle.

Aurinkoisin terveisin,
Enya


5 kommenttia:

 1. Pakko on kysyä, kaipaatko olleskaan kevättalvea, upeaa auringonpaistetta ja pikkuhiljaa sulavaa hankea? =)
  Ihania sukkia jälleen kerran ja tosi herkulliset nuo aniliinit sukat, nams mikä väri. =)

  VastaaPoista
 2. Hei Kati. Kyllä minä kaipaan Suomea ja Suomeen välillä paljonkin, monista syistä. Nyt elän jo sitä aikaa kevättä, että odotan kovasti Suomen kesää. Ja loppukesästä Suomessa kaipaan jo Espanjaan.

  VastaaPoista
 3. ♥ aivan huiput sukat molemmat! Suomessa on mukavaa, mutta niin on maailmallakin.♥ Oikein ihania kevätpäiviä Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kauniita sukkia olet kutonut, minä sain aikaiseksi vain yhdet isot miesten sukat synttärilahjaksi.
  Vai Tampereelle asetut kesäksi.

  meidän tulomme syksyllä Aurinkorannikolle saattaa lykkääntyä tai peruuntua kokonaan. odotan silmäleikkausta silmäklinikalle, siellä on kuulemani mukaan puolenvuoden jono.

  Hyvää kevättä siellä lämpimässä sinulle.

  VastaaPoista
 5. Ihania nämä sukat! Ja tervetuloa takaisin Suomeen :)

  VastaaPoista