perjantai 27. syyskuuta 2013

Neulesyksyn käynnistys
Tämä neulesyksy ei alkanutkaan perinteisesti sukilla vaan ihanilla pitsisillä rannekkeilla tai kämmekkäillä tai miksi niitä nyt voisi sanoa. Tällaisille ohkaisille versioille löytyy varmasti käyttöä Aurinkorannikon talvessakin.

Kaikissa on sama Dropsin malli 0-866 ja olen neulonut ne 2,75 mm puikoilla. Yksiväriset aniliininpunaiset ovat Dropsin Fabelia,  liukuvärjätty lanka on Schoppel Zauberball väri 1564 bedr ja turkoosinkirjava lanka Schoppel Cat Print Admiralia, väri 2158. Lankaa yhteen pariin meni 33-34 gr.

On todella mukava taas neuloa muutaman kuukauden "kesäpaussin" jälkeen. Jatkan vielä rannekkeilla, mutta toisella Dropsin mallilla. Kirjoneuleisiin siirryn vasta myöhemmin syksyllä ja ehkä niissä on vuorossa lapaset. Sukkia syntyi niin paljon viime talvena.

Aurinkorannikolla kesä jatkuu edelleen helteisenä. Viikonlopuksi kyllä poikkeuksellisesti lupasivat sadetta, mikä sinänsä on ihan positiivista. Raikastaahan se ilmaa huomattavasti. Ja vähän viileämpi sää olisi kyllä minulle mieleen. Maistuisi taas lenkkeilykin.

Talvikauden toimintakin on hiljalleen alkamassa; Sofia-opistolla on jo avajaiset ensi viikolla. Mukava päästä jatkamaan espanjan kielen opintoja ja osallistumaan erilaisiin käden taitojen ryhmiin. Myös pari päiväretkeä on suunnitelmissa syyskaudelle. Olen todella huono osallistumaan mihinkään iltamenoihin, mutta ilman päiväohjelmaa täällä pidemmän päälle olisi tylsää.

Kaunista syksyä,

Enya

5 kommenttia:

 1. Hah, kudoin viime syksynä kymmenittäin rannekkeita tuolla samalla kuviomallilla, kuvittelin sen olevan "oma mallini". :o)
  Kauniita ovat noista monivärisistä langoista.

  VastaaPoista
 2. Kauniita ranteenlämmittimiä. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita pitsirannekkeita! Ja hienot langat olit niihin valinnut. Mukavaa neulesyksyn alkua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kannustavista kommenteistanne. Malli on tosiaan Dropsin sivuilta. Nykyään taitaa olla niin, että kaikki on jo moneen kertaan keksitty. Täysin uniikkia syntyy kai harvemmin ja jos syntyy, niin plagioijat löytävät ne kyllä nopeasti. Surullista on ollut lukea esim. Marimekon malleista, jotka ovat lähes täysiä jäljennöksiä aiemmin julkaistuista ja tekijöinä ovat olleet arvostetut suunnittelijat.

  VastaaPoista