maanantai 14. lokakuuta 2013

Kujeillen!Hauska otsikko tulee näiden kämmekkäiden nimestä. Kujeillen kämmekkään ohje on Ravelrysta, josta se on ladattavissa ilmaiseksi. Alkuperäisen mallin kuviossa on myös nyppyjä, jotka minä jätin pois. Siis jouduin jättämään pois, kun en millään saanut syntymään kauniita. Mutta ihan kujeileva on kuvio ilman niitäkin.

Punaiset ja turkoosit ovat Dropsin Fabelia, 2,5 mm puikoilla neulottuna. Mustaturkoosi lanka on Schoppelin Zauberball, väri 1564 bedr, sama puikkokoko. Kämmekkäät ovat sopivat pienestä keskikokoiseen naisen käteen.

Tänään olin paikallisessa lankakaupassa ostoksilla etsimässä merseroitua puuvillalankaa pannulappuihin. Ja löytyihän sitä sopivasti useammassa värissä ja sopivan vahvuisena, merkkiä Katia. Muuta lankamerkkiä tällä lankakaupan pitäjällä ei näyttänyt olevankaan, mutta kyseisestä merkistä kyllä ihan hyvät valikoimat.

Huomenna paikataan taas hampaita, joten muutaman tunnin suun puudutus on siis tiedossa. Silloin on mukava olla vain kotosalla ja aloittaa vaikka niiden patalappujen virkkaus. Kalajoki -sukatkin ovat vielä puikoilla ja viimeistelyä odottaa yksi kolmen parin satsi kämmekkäitäkin.  Kolmeksi tiistaiksi suunniteltu amigurumi -kurssi ei valitettavasti toteutunut, joten toistaiseksi jään siis ilman omaa maskottia.

Mukavaa viikon jatkoa,

Enya


2 kommenttia:

 1. Heippa vaan sinne Espanjan aurinkoon!
  Ajattelin vilkaista blogiasi, että missäpäin maailmaa puikot sinulla suihkii.
  Arvelinkin, että olet siellä jo odottamassa Sofia-opiston kursseja ja neulekahvilaa. Ihania ranteenlämmittäjiä olet kutonut. Minä pidän myös Fabelin langoista. Toivotaan että nähdään tammikuussa neulekahvilassa.
  Mukavaa syksyä sinne etelään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi. Olen ollut Fuengirolassa jo syyskuun alusta asti ja tarkoitus on olla täällä ihan koko talvi ensi kesään asti. Mukava, jos nähdään myöhemmin neulekahvilassa. Viime torstaina jo aloittelimme ja meitä oli jo viitisentoista paikalla; huomenna taas jatketaan. Täällä on vielä ihan täysi kesä, lämpötilat 25-30 asteen välillä. Ei uskoisi, että ollaan jo lokakuun puolessa välissä.
   Mukavaa syksyä sinulle Suomeen.

   Poista