tiistai 11. maaliskuuta 2014

Graffitien julkistus!

Tänään oli siis se suuri päivä, kun neulegraffitit sijoitettiin paikalleen. Jokunen jäi vielä laittamatta, vaikka puursimme Fuengirolan katukuvassa viitisen tuntia yhteen menoon. Ensin kaunistimme Sofia opiston ympäristöä ja sen jälkeen siirryimme keskustan kirkkoaukiolle.

Kaupungin tiedotustilaisuus pidettiin eilen maanantaina ja asiasta uutisoitiin jo eilen Fuengirolan omalla tv-kanavalla. Graffitien asettamista tänään oli seuraamassa useampi lehden kuvaaja. Esille siis pääsemme julkisessa mediassa.  Kaupunkilaisia oli myös runsaasti seuraamassa jo itse graffitien asettelua ja kommentit olivat yksinomaan positiivisia.

Vasta töitä asetellessa tajusin, kuinka valtavan määrän tavaraa tuotimme. Ja kuinka upealta ne sitten näyttivätkään paikoilleen asetettuna. Olen kyllä ylpeä saadessani olla mukana tässä projektissa.

Seuraavassa pieni kuvakimara töistämme. Ja on siellä joukossa jokunen oma työnikin.Lisää seuraavassa postauksessa,

Enya

10 kommenttia:

 1. Hei Eini!
  Kiitos, kun laitoit kuvia neulegraffitista! Saitte työt hienosti esille.
  Kiitos sinulle myös aherruksestasi koko projektin aikana. Olit kantavana voimana siinä! Teitte valtavan työpanoksen viimeistelemällä ja laittamalla esille kaikkien rakkaudella tekemät työt. Kiitos minunkin töiden viimeistelyistä.
  Olisin mielelläni ollut jakamassa urakkaa jos olisin ollut paikalla. Hengessä mukana olen ollut ja lähettänyt tuulten mukana sinne etelään paljon hyviä ajatuksia.
  Nyt mielenkiinnolla odotamme ihmisten kommentteja. Neulegraffittien tarkoitushan on ilahduttaa ihmisiä arjen keskellä.
  Oli ilo olla mukana sinun kanssasi tekemässä tätä projektia oikein täydellä sydämellä.
  Parhain terveisin keväisestä Suomesta, Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta sinulle panoksestasi ja mukavasta seurasta. Minä asettelin sinunkin pallon päälliset paikalleen ja ovat kyllä hyvin edustavia. Liput ovat Sofia opiston ikkunoissa ulko-oven molemmin puolin. Oli kyllä suuri työ laittaa töitä paikoilleen, mutta ihmisten positiivinen suhtautuminen ja kommentit auttoivat jaksamaan. Torstaina neulekahvilan jälkeen laitamme loput työt esille. Menen tänään kuvaamaan lisää ja laitan uusia kuvia blogiin illalla. Oikein mukavaa kevättä sinulle Suomeen!
   Ps. Olemme jo tänään El Mundo lehdessä esillä!

   Poista
 2. Nuo on niin suloisia ja iloisia! Siellä ilmastossa varmaan toivottavasti kestääkin jonkin aikaa hyvänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä työt kelit kestää, kunhan saavat vain olla rauhassa paikoillaan. Tarkoitus on, että työt ovat esillä maaliskuun loppuun.

   Poista
 3. Tuo pyörä iski heti silmään, ihania kaikki, mutta tuo pyörä saa huokailemaan ihastuksesta. =) Mielenkiinnolla odotan millaista palautetta saatte paikallisilta. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pyörä on kyllä ehdottomasti se huippujuttu tässä projektissa ja on vielä 99%sti yhden henkilön tuotos. Toistaiseksi palaute on ollut yksinomaan positiivista!

   Poista