lauantai 28. kesäkuuta 2014

Raitoja riittää!

Ensimmäinen kesälomamatka Karjalohjan kautta Uuteenkaupunkiin kesti lähes kaksi viikkoa. Onneksi varasin lankaa mukaan, sillä kelit olivat viileät ja sateiset, joten runsas ulkoilu oli mahdotonta. Kahdet naisten sukat tein Ukissa ja miesten sukat jäivät viimeisteltäväksi Tampereelle, kun lanka loppui kesken.


Naisten sukissa on pohjavärinä valkoinen Fabel ja raitavärinä vihreäkirjavissa Lang Jawole Magic, Dégradé ja sinikirjavissa Katia Darling. Nämä tein lyhyemmällä varrella, muuten malli on sama, tuttu raitasukkamallini, jossa lyhyt resoriosuus ja varsi muuten sileää. Neuloin sukat 2 mm lyhyillä puikoilla. Virheät ovat kokoa 38 ja siniset 39.


Miestensukat neuloin 2 mm pyöröpuikoilla. Pohjaväri on harmaa Fabel ja raitaväri Zauberball, väri 1564. Raidat ovat 3 kerroksen levyiset ja tällä kertaa raidoitin sukat kärkeen asti. Halusin kohdistaa värit ja onnistuinkin siinä aika hyvin. Koko on n. 43.

Edelleen on puikoilla raitasukat. Niistä pitäisi tulla todella isot, n. numeroa 45-46. Neulomisinnostus ei toistaiseksi osoita hiipumisen merkkejä, liekö syynä tuo edelleen viileä sää.

Pari kuvaa vielä Tampereen Pyynikinharjulta. Upeissa maisemissa pääsen siis lenkkeilemään Suomessakin!t. Enya

3 kommenttia: