tiistai 1. tammikuuta 2013

Hyvää alkanutta vuotta 2013!


10 kpl pieniä sukkia voidaan kirjata vielä viime vuoden piikkiin. 14 sukkaa vielä puuttuu ja sitten on kokonaisuus valmis. Eli sukista on tulossa joulukalenteri ilahduttamaan omia tulevia joulujani. Homma on nyt hetken tauolla, kun lankani on edelleen tulematta Italiasta ja en tätä projektia varten osta uusia. Muutenkin ajattelin tätä sellaisena työnä, jota täydennän aina muiden projektien välissä kun niistä jää jämälankoja.

Muutama kuva myös tämän hetkisestä Espanjan kodistani. Asunto on kahdessa kerroksessa oleva lofti ja aivan uusi. Ensimmäisen kerran elämässäni kyllä asun rautaristikoiden takana, sillä asunto on talon alakerrassa. Tässä olen vain tammikuun puoleen väliin, koska haluan parvekkeellisen asunnon. Uuteen nousen vain pari kerrosta ylemmäs ja saan ullakkohuoneiston, jossa on iso parveke ja toiveideni mukaisesti myös erillinen makuuhuone.


Minulla vanhan vuoden loppu ja uuden vuoden alku sujui edelleen  kirjoneulesukkien parissa; ensimmäinen pari on juuri valmistumassa. Näillä laattalattioilla on myös villasukat tarpeen ja eivät yksinään riitäkään, pitää olla myös tossut.

Toivottavasti viihdytte sukkapitoisen blogini parissa myös alkaneena vuonna!

Enya

7 kommenttia:

 1. Oikein hyvää tätä vuotta sinulle! Minä ainakin viihdyn ja oma kaipuuni reissuun senkus kasvaa, kun saa noita makupaloja sinun elämästäsi. =)

  VastaaPoista
 2. Sukat on parasta :)
  Hyvää vuoden jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Hyvää uutta vuotta... ja mukavaa oloa Espanjassa. Olen itsekin Espanja fani...Torrevieja on lempipaikkani, käyn siellä usein ja toivottavasti eläkepäivien koittaessa myös talvehdin siellä. Hyvää sukkavuotta myös! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos,kyllä viihdytään ja tosi mielenkiintoista saada kuulumisia maailmalta. Mukavaa maanantain jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 5. Espanjafani olen minäkin. Fuengirola on sikäli tuttu paikka minullekin , kun lomalimme siellä toukokuussa 2010 pariviikkoa. Tosin tykkään Kanariansaarista enemmän siksikin että että siellä on talvellakin kesäkelit.

  VastaaPoista