torstai 17. tammikuuta 2013

Uudet maisemat!

Ei, en ole taas vaihtanut maata, olen edelleen Espanjassa. Mutta eilen pääsin siihen asuntoon, jonka olen vuokrannut kesään asti. Olen nyt kattohuoneistossa, jonka terassilta on näin upea näköala vuorille.


Olohuoneessa näyttää tällaiselta.
Ja makuuhuoneessa tällaiselta.


Tarkkasilmäisimmät varmaan huomasivat olohuoneen ensimmäisestä kuvasta, että lankani ovat saapuneet Italiasta. Ja asunnon hyllykkö on kuin tehty lankojen säilytykseen. Kusti polki Italiasta Espanjaan peräti kolme viikkoa, vaikka paketit tulivat lentopostina. Toki välissä oli joulun- ja vuodenvaihteen pyhät, mutta silti aikaa meni kohtuuttoman paljon. Italiassa ollessa, kun tilasin lankoja Suomesta, ne saattoivat tulla kahdessa päivässä!

Vaikka valmistuneita töitä ei ole tullut esittelyyn asti, niin toki täällä on neulottukin. Useampikin sukkapari on työn alla, mutta ei ihan valmiina kuitenkaan. Teen Suomeen tilaustyönä kissasukkia ja vanhoja, tuttuja malleja ovat nuo muutkin keskeneräiset. Täällä minulla on paljon muutakin ohjelmaa kuin neulominen, joten ihan entiseen tahtiin ei töitä ole syntymässäkään.

Fuengirolassa on toiminut muutaman vuoden suomalainen Sofia-opisto. Kevään toimintakausi alkoi tällä viikolla ja olen taas mukana usemmassa opintoryhmässä. Jatkan espanjan kieltä parina päivänä viikossa, käyn luennoilla ja retkillä, osallistun patikoinneille ja käyn neulomassa neulekahvilassa. Tällä viikolla minusta tuli myös Martta eli osallistun paikallisen Marttaryhmän toimintaan. En siis vain ota täällä aurinkoa ja "hengaile", kuten eräs nuori nainen tekemisiäni arveli. Aurinkoa en ota ollenkaan, vain sen, minkä lenkkeillessä väkisin tulee ja tuosta hengailusta en ymmärrä yhtään mitään.

Mukavaa viikon jatkoa,

Enya

3 kommenttia:

 1. ♥ Kiitos kuulumisista, mitä sain lukea! Sulla onkin siellä paljon erillaista ja mielenkiintoista toimintaa ja oikein viihtyisän näköinen koti ja mitkä näkymät! Kaikkea hyvää sinne Sinulle! terveisin Riitta♥

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuo asunto kelpais mullekkin. Oi, kun pääsisikin etelän lämpöön... me ei vaa saatu lomaa samaan aikaan nii sit ei pahemmin lomailla. Muut samalla viikolla lomailee, mutta minä sitte joskus. Jospa tempasen ja lähen yksin.... tuun sun luo kylään. ;D No juu, ehkä mä sit käyn moikkaan Tampesterissa kavereita. Onhan sekin maiseman vaihdosta. =)

  VastaaPoista
 3. Voi että, olet päässyt "kesään", ja sitten Suomen kesä perään.
  Olen kyllä todella kateellinen ..... sinä onnellinen !!!

  VastaaPoista