torstai 17. heinäkuuta 2014

Ihan jotain muuta!

Viime päivityksessä lupasin, että seuraavalla kerralla esittelen sitten ihan jotain muuta kuin sukkia. Se jokin muu on huivi, Martina Behmin suunnittelema Leftie.


Varsinaisia huivilankoja ei nyt ollut käytössäni, joten toteutin huivin valkoisesta Dropsin Fabelista ja vihreäkirjavasta Lang Jawoll Magic Degradesta. Käytin sukkien neulomiseen ostamaani 2 mm 80 senttistä pyöröpuikkoa, kun ohjeessa suositeltua 2,5 mm pyöröpuikkoa ei ollut käytettävissäni. Olen joitain vuosia sitten neulonut parikin saman muotoista Martina Behmin huivia. Tästäkin mallista pidän kovasti. Osittain siksi, että nyt kaikki raidalliset jutut kolahtavat minuun ja tuo lehdykkärivi toisessa reunassa on ihana. Huivista tuli väritykseltään kauniin keväinen.Huivi oli helppo toteuttaa, vain oikein neulottuja silmukoita ja lisäyksiä sekä lehdykkä muutaman kerroksen välein. Lehdykän neulomista hieman pähkäilin englanninkielisestä ohjeesta, mutta onneksi löytyi osoite tekijän videoon, josta asia selvisi heti.

Ohje on maksullinen ja sen voi ostaa Ravelrysta. Minä ostin heti toisenkin Martina Behmin ohjeen, mutta sitä ennen pääsee puikoille Heidi Alandertin Meadow Grass. Ja edelleen on tulossa raitasukkiakin.

Enya


6 kommenttia:

  1. Tää on kyllä kaunis ja raikas! Vihreä sopii noihin lehtiin tosi hyvin.

    VastaaPoista
  2. Ihanat värit tässä :) minulla myös to do listalla tämä.

    VastaaPoista
  3. Kaunis huivi. Vihreä tosiaan sopii mainiosti lehtien väriksi. Mullakin on tämä ohje hankittuna.

    VastaaPoista