lauantai 19. heinäkuuta 2014

Raitasukat omiin jalkoihin!

Testasin Drops Fabelin uutta vihreää väriä Zauberballin kanssa ja syntyi lyhytvartiset raitasukat omaan käyttöön. Zauberballia oli vain puoli kerää jäljellä, koska neuloin siitä aiemmin jo yhdet raitasukat. Kaikki langassa olevat värit eivät osuneet ensimmäiseen sukkaan ja toisen sukan taiteilin lähes samanlaiseksi pätkimällä lankaa jonkin verran. Ihan mukavan näköiset sukat syntyi tälläkin väriyhdistelmällä.


Neuloin sukat tutulla perusmallilla ja käytin 2 mm pyöröpuikkoa ja kantapäässä ja kärkikavennuksissa sukkapuikkoja. Koko on 38-39.

Tänään tullessani vierailulta Helsingistä, neuloin tietysti myös junassa. Mukana oli keskeneräinen huivi. Kotiin palattua huomasin, että unohdin ohjeen junaan ja harmittaa ihan vietävästi. Enimmäkseen siksi, että minulla ei ole asunnossani tulostinta käytettävissä eli joudun odottamaan maanantaihin, että saan printattua ohjeen kirjastossa. Huomenna on siis neulottava jotain muuta. Varmaankin aloitan miesten raitasukat, mitkä saa lahjaksi 60 vuotta täyttävä ystävä.

Enya

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti