torstai 16. lokakuuta 2014

Zebra ja Lucky Horse!

Edelleen neulon norjalaisen Jorid Linvikin lapasmalleja. Minusta nämä Zebratumput ovat aivan ihanat. Neuloin ne 3 mm neliskulmaisilla, lyhyillä sukkapuikoilla ja yllätyksekseni sopivatkin loistavasti myös kirjoneuleen neulomiseen. Lankana on Gjestalin Maija. Kuvio on sama myös peukkupuolella. Lankaa kului n 80 gr ja näistä tuli naisten koko M/L.


Lucky Horse lapaset neuloin myös Gjestalin Maijasta, mutta pyöreillä puikoilla. Varsiosaan käytin 3 mm ja lapasosaan 3.25 mm puikkoja. Käytin vähän isompaa puikkokokoa saadakseni hieman kookkaamman lopputuloksen. Siinä onnistuinkin, koko on naisen S/M. Vähän liian löysä neulos on minun makuuni noin isoilla puikoilla. Lankaa kului n. 75 gr.


Vieläkään en ole ihan sinut lapasneulonnan kanssa. Sitkeästi aion kuitenkin jatkaa ja seuraavina ovat vuorossa kissat ja pöllöt. Sitten vaihdan ainakin suunnittelijaa ja sitä kautta aihepiiriäkin.

Suomessa jo varmaan onkin lapaskelit,

t. Enya


8 kommenttia:

 1. Ai miten kauniita käsitöitä. En ole hetkeen käynyt täällä sinun blogissa. Välillä tuntuu, että bloggerin lista ei aina päivity sitä mukaan kun blogit. Tai jää jotkut listalta pois :/

  VastaaPoista
 2. Oi, on täällä. Käsineitä jo tarvitaan.

  Hienoja lapasia olet kutonut.

  VastaaPoista
 3. Voi miten upeita lapasia<3 Osaisinpa minäkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Osaat varmasti, mutta toki harjoittelua vaatii.

   Poista
 4. Uskomattoman hienoja töitä olet tehnyt. Minäkin olen tällä hetkellä innostunut tekemään kirjoneuletta. Ei se ihan helppoa ole, mutta uskon, että harjoittelu auttaa tässäkin asiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä hurahdin kirjoneuleisiin pari vuotta sitten ja edelleen tykkään tehdä niitä. Kun on pitkään neulonut, kaipaa välillä haasteellisempaa tekemistä.

   Poista