sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Elo-syyskuussa valmistuneita KyJy -neuleita

Syyskuu olikin todella tehokasta neulomisaikaa, kun tytàr oli koko kuukauden Ranskassa ja minà yksin tààllà hànen kodissaan Pohjois-Italian Preceniccossa. Etupààssà neuloin Kyjy -tòità valmiiksi, mutta syntyi sità muutakin. Niistà omassa postauksessa.

Lauantai oli kuvauspàivà. Sàà oli todella kaunis; làmmin ja aurinkoinen, joten pààtimme kuvata ulkona. Teimme siis pienen retken làheiselle niitylle.

Sukkasato jatkui syyskuunkin ja vielàkin on muutama pari tyòn alla. Tàssà koko tuotos Italian kauniin syysauringon alla.


Regina sukat Varresta varpaisiin -kirjasta. Malli on Teppanan ja lanka Dropsin Fabelia.  Sukat on neulottu 2,5 mm puikoilla ja ne valmistuivat 31.8.11.


V-tyyli -sukat, myòs Varresta varpaisiin -kirjasta. Malli on Puvun ja lankana minulla on nàissàkin Dropsin Fabel. Edelleen myòs 2,5 mm puikot. Nàmà valmistuivat 30.8.11.


Pitkàstà aikaa tein myòs miesten sukat. Tàmà malli on nimeltààn Kiermurtelevat kuviot miehelle ja sen on suunnitellut Teppana. Ohje lòytyy myòs Varresta varpaisiin -kirjasta. Nàissàkin lanka Dropsin Fabel ja puikot 2,5 mm. Sukat valmistuivat 1.9.11.


Nàmà sukat ovat Ilona Korhosen malli Fine von Brooklyn Neulekirjasta. Lankana Kustgarnin sukkalanka ja kàytin 2,5 mm puikkoja. Upea malli ei ole edukseen tàstà langasta neulottuna, taidokkaat kuviot hàviàvàt hieman karvaiseen ja monivàriseen lankaan. Sukat valmistuivat 6.9.11.


Ilona Korhosen Kesàvoi -sukat, Neulekirjasta. Lankana kàytin Stompegarnin sock woolia ja neuloin 2,5 mm puikoilla. Sukat valmistuivat 4.9.11.


Tàssà Jenni çstermanin Bones -sukat, nàmàkin Neulekirjasta. Nàissàkin kàytin Strompegardin sock woolia ja 2,5 mm puikkoja. Sukat valmistuivat 2.9.11.



Sitten esittelen viimeiset KyJy -tòinàni valmistuneet huivit. Niità valmistui kaiken kaikkiaan 9 kpl, jokainen eri mallia.

Tàmà kolmiomallisen huivin ohje on Modasta nro 4/2011. Neuloin sen Novitan uudesta Polku -langasta, vàri punajuuri. Kàytin 4 mm puikkoja ja 5 mm virkkuukoukkua. Huivi valmistui 28.8.11. Polku -langasta tulee mukavan kevyt huivi ja vàrisàvyt ovat kauniit.





Sain viimein valmiiksi Crocodile Stich Triange -huivin, kun sain lankatàydennystà Suomesta. Malli syò yllàttàvàn paljon lankaa, joten huivista tulee aika raskas. Malli on Ravelrystà ja kàytin toki myòs Alexin suomennosta, kun se oli vapaasti saatavilla. Kiitos siità hànelle. Alun alkaen suunnnittelin tekevàni kaksi huivia, punasàvyisen itselle ja sinisàvyisen tyttàrelle. Tytàr ei kelpuuttanut koko huivia ja minàkin vaihdoin vàrityksen kelta/vihreà/ruskeaan ja se on minusta kyllà onnistunut vàri. Lanka on Zitron Trekking hand art, vàri Sahara ja virkkasin huivin koukulla 5. Huivi valmistui 26.9.11.



Degrees -huivi on Marita Behmin suunnittelema ja ostin sen ohjeen Ravelrystà. Kàytin lankana Zitron Trekking Hand art, vàrià Sansibar ja neuloin huivin 4,5 mm pòyròpuikoilla. Huivi valmistui 29.8.11.



Kyjy -projektini tilanne on tàllà hetkellà 17/24 valmista. Muutamat sukat ovat vielà tyòn alla ja molemmat peitot. Aikaa on kumminkin jouluaattoon, joten olen uskaltanut tehdà vàhàn vàlitòitàkin. Tànàànkin aloitin neulomaan tyttàrelle puolihametta. Ja valmiinakin on jo muutama mukava tyò, joista siis oma postaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti