torstai 29. maaliskuuta 2012

Kaikki ei aina toteudu suunnitellusti!!!

Suunnitelmastani toteutui siis vaihtoehto B, torkkupeitto. Minusta kyllä aika kiva sellainen. Suureen viittaan lankaa olisi tarvittu enemmän kuin tuo minulla ollut 900 gr ja kyllä siitä virkaten olisi ehkä tullutkin liian raskas. Ja ei täällä tällä hetkellä tarvita minkäälaista päällysvaatetta, ihan on t-paitakelit.  Lankana on Gjestalin Maija, jota tilasin viime vuoden puolella Suomesta sukkalangoiksi. Sukkiin on nyt sitten hankittava uudet langat. Kyllä minä tuota Maijaa yksien sukkien verran testasin ja ihan mukavalta langalta neuloa se tuntui ja hieman joutuisammalta kuin ohut Fabel, joka on sukissa suosikkilankani.


Pienen palan ohje on Dropsin nettisivuilta. Halusin tällä kertaa sommitella palat näin värien mukaan, kuten ne olin siihen viittaankin ajatellut. Virkkasin mustalla langalla palat niin yhteen, että väliin  syntyi "tere" ja reunaan kapean aaltomaisen pitsin. Tämän otan kainaloon, kun suuntaan piknikille joen rantaan. Vielä täytyy etsiä jostain käsinojaton, mutta selkänojallinen kokoontaitettava tuoli, jossa voin istua neulomassa tai virkkaamassa. Ilman selkänojaa peitolla se ei minun ongelmallisella selälläni onnistu.

Ja tässä vielä luonnon väri-iloittelua eiliseltä päivälenkiltä.

Mukavaa viikon jatkoa!9 kommenttia:

 1. Toi peitto on kaunis!! Mutta eihän nuo kuvat voi olla Suomesta? Täällä meillä on jäätä ja lunta roppakaupalla eikä mitään elollista pilkistä maasta.

  VastaaPoista
 2. Ihana peitto! Ja nautinnollisia kuvia. Minä täällä nakkelen lapiolla lunta kiveyksille, jotta piha sulaisi nopeammin :) ensimmäiset skillan tapit ovat jo näkyvissä. Kevät!

  Mikä on tuo kukkiva puu?

  VastaaPoista
 3. Ihana, värikäs peitto!
  Ja kukkien kuvat väriä tuovat harmaaseen päivään (miten keväällä voikin olla näin harmaata?).

  VastaaPoista
 4. Hieno peitto! Näyttää hyvälle kun sommittelit värit noin - ihania värejä!
  Ja tuo kukkaloisto, kade. Täällä vaan kolataan lunta edelleen.

  VastaaPoista
 5. Kaunis peitto! Sielläpä on kevät jo pitkällä ja lämpöistä riittää, ihan kateeksi käy. Täällä on vielä paljon lunta ja 15 astetta pakkasta.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteistanne. Pohjois-Italiassa on kevät ainakin kaksi kuukautta Suomea edellä. Täällä on jopa toukotyöt pelloilla tehty. Ihana saada kokea, kevätkin täällä, viime vuonna toukokuun alussa tänne tullessani kun oli jo täysi kesä. Minäkään en tunnista tuota kukkivaa puuta, enkä montaa muutakaan kuvaamaani kasvia. Useat pensaat esimerkiksi ovat ihan kuivan näköisiä karahkoja ilman lehtiä, mutta kukkivat ihanan voimakkain värein. Ilmeisesti lehdet tulevat sitten vasta kukkimisen jälkeen.

  VastaaPoista