keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Vähän virkkaan ensin ....

ja pistän sitten puikoille Flower Power sukat.

Noin taisin tässä viikko sitten kirjoittaa ja kyllä, vähän on virkattu. On neulottukin, mutta sukkien aloituksesta ei ole tietoakaan.

Tästä inspiraatiokuvasta se lähti. Piti nimittäin saada itselleni jokin kevyt ulkovaatetus, kun takki on Italian keväässä jo ehdottomasti liikaa.

Virkkasin muutaman isoäidinneliön, mutta en ollut tyytyväinen. Virkkasin muutaman yksivärisen palan ja mietin toteutusta. Sitten muistin tämän! Ja siitä se ajatus sitten lähti!


Nyt on kasa paloja ja lisää tulossa. Jotain kuvan tyyppistä siitä ajattelen, mutta riittääkö langat ja näyttääkö ne koottuna noin hyvältä. Tässä voi kyllä taas olla hiiri kissan räätälinä ja lopuksi totean, että ei tullut viittaa, mutta tuli torkkupeitto. Ja kyllä täällä tarkenee jo ilman viittaakin!!Jotain muutakin on virkattu ja siihen samaan työhön vähän neulottukin. Tuolla sängyllä se venyttelee nappilistojaan ja odottelee viimeistelyä. Ehkä loppuviikosta on jo valmis esittelyyn.Mutta mistä nämä ihan kesäiset langat ovat ilmestyneet. Enhän minä ole tilannut tänä vuonna lankaa vielä ollenkaan. Mutta kerrotaan. Tänne pieneen maalaiskylään ilmestyi yllättäen uusi liike. Ja aivan kuin minua olisi ajateltu, liike on nimittäin Mercerie, eli olisiko tuo nyt suomennettuna ompelutarvikekauppa. Ja siellä on myös lankoja. Ei vielä paljoa, mutta vähän ja hyvää. Olen aivan täpinöissäni. Ja kun siellä lähes joka päivä käyn kuolaamassa, niin onhan minun jotain ostettavakin. Kokeeksi! Ja pitäähän niiden neulottavuutta testata, joten kumpikin hankkimani lanka pääsi heti puikoille.

Tästä ihanan oranssista puuvillalangasta tulee lyhythihainen pitsijakku ja ihan minulle itselleni!


Ja tästä hempeänvihreästä villasekoitelangasta tulee... En vielä tiedäkään, sillä tämä aloitus menee purkuun. Jotain siitä itselleni haluan tai sitten jotain kaunista kesäksi kolmosille Suomeen. Kolmoset ovat itse asiassa 2+1,  ystävättäreni tyttären tyttäret, joille on pyydetty neulomaan jotain kaunista.

 

Ja taas tulee lapaskuva, vaikka ajattelin, että ne ovat tältä kaudelta näytetty. Nämä ovat "liiat lapaset", eli minulle liian pienet ja tyttärelle sopimattoman väriset. Ovat pieneen naisen käteen sopivia, tanssijalapaset lapsen koko. Drosin Fabelista neulottu ja siistit niin päältä kuin sisältäkin. Ovat tanssijalapasia lukuun ottamatta norjalaisen  Jorid Lindvikin malleja, kyseinen malli on Ravelrysta. Kaikki on esitelty aiemmissa postauksissani. Nämä lähettäisin maailmalle kohtuullista korvausta vastaan. Jos olet kiinnostunut, lähetä viestiä sähköpostiini.
Olen saanut pari haastettakin, mutta palaan niihin myöhemmin. Kiitos kaikille kommentoijille, mukava saada palautteitanne!


4 kommenttia:

 1. Sinulle on tunnustus blogissamme. :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis torkkupeitto ja ihania töitä ahertelet!
  Mukavaa Perjantaita KevätMieltä!

  VastaaPoista
 3. Oi miten kauniita olet tehnyt! Mukavaa päivänjatkoa ja kiitos toivotuksista!

  VastaaPoista
 4. Taidat olla mestari etenkin kirjoineuleissa.Upeita lapasia!

  VastaaPoista