tiistai 12. maaliskuuta 2013

Irish Dream

Kiitokset kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. Sain arvokkaita mielipiteitä useastakin sukkalangasta.

Viimeisenä on puikoiltani valmistunut Irish Dream sukat. Tämänkin mallin olen neulonut jo useasti, mutta aina lankoja ja värityksiä vaihtamalla niistä tulee erilaiset.Malli on Dropsin nettisivuilta. Näissä sukissa käytin mustaa Maijaa ja Neuleunelmien käsinvärjättyä sukkalankaa. Väriä en onnistunut saamaan täydellisenä kuviin; luonnossa se on hieman värikkäämpi, vaihteleva lohenpunainen. Resorissa ja kantapäässä käytin 2,5 mm ja kirjoneuleessa 3 mm puikkoja. Koko on 38-39 ja lankaa kului yhteensä 122 gr.Tässä vielä kuva edellisessä postauksessa esitellyistä polvisukista. Ja kuten voi huomata, paljon neulovallakin - vai juuri siistä syystä - sattuu kömmähdyksiä; sukat eivät ole toistensa peilikuvat ja toisen jalan ruusut katsovat ylöspäin ja toisen alaspäin. Luin siis toista sukkaa tehdessäni kaaviota nurin päin. Huomasin virheen, kun olin neulonut leveintä osuutta jo kolme ruusua ja päätin jatkaa. Jos jaksan innostua, teen kummallekin sukalle uuden parin tai sitten saavat kelvata näin omiin jalkoihini. Kauniit ovat minusta näinkin!

Viimeiset kuvat ovat eiliseltä retkeltäni Benalmadena buebloon. Eilen siis ei satanut, mutta tänään on vettä taas tullut aamusta asti. Huomenna sitten pitäisi auringon paistaa!
Tänään päivä jatkuu ensin espanjan kielen opisekelulla ja sitten valokuvauskurssilla.

Mielenkiintoista päivän jatkoa myös teille,

Enya

6 kommenttia:

 1. Ihailen niin suunnattomasti näitä kirjoneulesukkiasi; varsinkin nuo lintu-siniset on ihanat!

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat! Ja ihania valokuvia muutenkin!

  VastaaPoista
 3. Käväisin Sofia-opiston facebook sivulla ja sieltä löysin sinut! Neulekahvilassa tammi-helmikkuussa olemme istuneet vierekkäin ja rupatelleet mukavia. Olemme jo täällä lumipyryn keskellä olleet pari viikkoa. Ihailen kättesi töitä,upeita neuleita!
  Vaiherikkaita päiviä sinulle sinne etelän lämpöön!
  Riitta

  VastaaPoista
 4. ♥ oi,miten ihanat sukat jälleen ja oi,mitä kuvia! Vau!!♥

  VastaaPoista
 5. Upeat sukat olet taas tehnyt.
  Terveisiä täältä kylmästä sinne lämpimään ♥

  VastaaPoista
 6. Huomasin ettei kevät ole vielä sinnekään kunnolla tullut. Meilläkin on vielä valtavat lumivallit talon varjoisalla puolella.
  Kauniita sukkia olet kutonut.
  Terveisin, Unelma

  VastaaPoista