sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Poroja Aurinkorannikolla!

Ilokseni voin taas toivottaa lämpimästi tervetulleeksi pari uutta kirjautunutta lukijaa. Kiitokset lähetän edelliseen postaukseen kommentoineille. Erityisterveiset lähtee Suomeen neulekahvilakaverilleni. Otahan hihasta kiinni, kun olet seuraavan kerran Aurinkorannikolla.
Useaan kertaan neulomani porosukat saivat ihan uuden ilmeen Neuleunelmien käsinvärjätystä sukkalangasta, nimeltä Traktori. Pohjavärinä on musta Gjestalin Maija. Neuloin resorin ja kantapään 2,5 ja kirjoneuleosuuden 3 mm puikoilla ja lankaa kului 131 gr. Koko 38-39. Porosukkien ohje on Dropsin nettisivuilta. Näihinkään kuviin en onnistunut saamaan väriä oikein, luonnossa se  on paljon värikkäämpi.Marttojen syksyisiin myyjäisiin valmistui miesten sukat Novitan perussukkaohjeen mukaisesti. Lankana on pätkävärjätty teetee Pallas ja neuloin sukat 2,75 mm puikoilla. Lankaa oli käytettävissä vain 100 gr ja sillä määrällä sain aikaiseksi 42-43 numeroiset sukat.

Edelleen Aurinkorannikon kelit jatkuvat poikkeuksellisen epävakaisina vuodenaikaan nähden. Onneksi väliin on sentään mahtunut jokunen sateeton ja auringonpaisteinen päiväkin, että olen saanut tyydytettyä liikuntatarvettani. Eilen ja tänään sunnuntaina olen kyllä joutunut ulkoiluttamaan sateensuojaa.

Työn alla on Dropsin Fjord Rose -sukat ja oma viritelmä Hot Sunset -sukista, mikä on myös Dropsin malli. Aika siis kyllä kuluu, vaikka ulkona sataa.

Mukavaa alkavaa viikkoa,

Enya

6 kommenttia:

 1. Kiva että sinäkin olet saanut aurinkoakin väliin. Meillä on päivät tosi kauniita, mutta yöllä kovat pakkaset. Mutta piristää elämää tuo ihana valopallo kummasti. =)
  Todella ihanat nuo porosukat. Oi kun osaisikin siististi tehdä kirjoneuletta. =)

  VastaaPoista
 2. ♥ Olet taas tehnyt niin ihastuttavia! Lisää aurinkoa sinne ja tänne♥

  VastaaPoista
 3. Ihan uskomattoman upeita kirjoneulesukkia pukkaa hurjalla vauhdilla! En voi kuin ihailla ja ihmetellä, itsellä menee kirjoneuleiden kanssa ikä ja hermot!

  VastaaPoista
 4. Hauskat porosukat, sulla on kyllä kaunis käsiala. Kevät taitaa tänä vuonna hullutella vähän siellä sun täällä...

  VastaaPoista
 5. Täytynee kyllä tulla kadehtimaan miten kauniit sukat olet saanut tehtyä! :)Ihanan tasainen ja kaunis käsiala. :)
  Täytyy itse alkaa harjoittelemaan kirjoneuleiden tekoa ahkerammin! :)

  VastaaPoista
 6. Voi nuo porosukatkin on niin hienot! Ihania töitä olet tehnyt tänne blogiisi, jään kyllä ehdottomasti niitä ihailemaan ja odottelemaan mitä kaikkea saat aikaiseksi! =)

  On ihanaa saada inpsiraatioita muiden tekemistä käsitöistä, tervetuloa piipahtamaan myös Villaa Sukissa-blogiini! =)

  VastaaPoista