lauantai 2. marraskuuta 2013

Kukkia keittiöön!Muutama viikko sitten ostamistani puuvillalangoista syntyi kukkia keittiöön. Patalaput ovat samoja malleja, mitä virkkasin pari vuotta sitten Italiassa. Silloisesta isosta nipusta ei jäänyt yhtään omaan keittiöön. Näistäkin jo pari kappaletta vein eilen syntymäpäiviään viettäneelle ystävälle seuraavassa kuvassa olevien Kalajoki -sukkien kanssa. Yksiväriset puuvillalangat ovat Katia Capria ja kirjavat Katia Bonbayta. Virkkasin laput kolmosen koukulla. Ensi viikolla pitää lähteä hakemaan uutta lankaa, sillä minä jäin nyt kirjaimellisesti koukkuun näiden ihanien mallien virkkaamiseen. Englanninkieliset ohjeet olen tulostanut joskus netistä, ainakin Ravelryn kautta löytyvät.


Lahjasukat neuloin Sadnesin Sisusta 2,75 mm puikoilla. Miesten sukkapariin kului lankaa 80 gr.

Läksin aamupäivällä kymmeneltä lenkille, mistä oli tarkoitus kotiutua puolentoista tunnin päästä. Tulin puoli neljältä ja melkein koko ajan olin liikkeessä kävellen, ruoka- ja kahvitaukoa lukuun ottamatta. Seurana oli kaksi mukavaa rouvaa, joten aika meni ihan huomaamatta. Huomenna jatkamme klo 13.00 brunssilla La Leona -ravintolassa. Ja toki ennen sitä aamulenkki Paseo Maritimolla. Mukava ja seurallinen viikonloppu!

Mukavaa viikonloppua myös teille,

Enya8 kommenttia:

  1. Moikka! Löysin blogisi vasta äskettäin ja kysyisin että mikä niiden lintusukkien (Drops) nimi on? Kun en löydä nettisivuilta ohjetta!

    VastaaPoista
  2. Hei! Mukava, kun olet löytänyt sivuilleni. Mielestäni en ole neulonut kuin yhtä lintusukkamallia ja se löytyy Ravelrystä nimellä Nightingale. Ei siis ole Dropsin ohjeita. Nightingalen ohje on maksullinen, mutta maksaa muistaakseni vain alle 4 euroa. Upea malli ja mielenkiintoinen neulottava!

    VastaaPoista