perjantai 15. marraskuuta 2013

Vadelmat ja pikkupalmikkosukat!


Vadelma -sukat ovat Pirkanmaan Kotityön Minna Ahosen suunnittelemat ja ohje löytyy Roosa nauha -sukkaohjekuvastosta. Neuloin sukat Dropsin Fabelista 2,5 mm puikoilla ja lankaa kului 87 gr. Sukissa on vahvistettu kantapää ja kärjessä sädekavennus. Sopivat vähän reilumpaankin naisen jalkaan.Pikkupalmikkosukat ovat Dropsin mallistosta. Käytin Gjestalin Maijaa ja 2,75 mm puikkoja. Lankaa kului 135 gr. Näissä on myös vahvennettu kantapää, kärjessä nauhakavennus ja yläreunassa virkattu reunus. Koko n. 39.

Roosa nauha -sukkakuvastossa on toinen toistaan kauniimpia sukkamalleja. Nyt on puikoilla tämän syksyn ensimmäiset kirjoneulesukat mallia Ingrid ja ne ovat minusta kuvaston ehdottomasti kauneimmat sukat.

Joulukalenterin pikkusukat alkavat myös olla kasassa. Edessä on ihan hirveä päättely, kun en tehnyt sitä jokaisen sukan valmistuessa. Kiire alkaa olla, sillä joulukuun alku on yllättävän lähellä.

Huomenna oliiveja poimimaan Marttojen kanssa!

Enya8 kommenttia:

 1. Sieviä sukkia. Toivottavasti otat kameran mukaan oliivienkeruuretkelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli mukava päivä oliivinkeruussa ja kamerakin oli mukana. Eiköhän sieltä joku kuva kelpaa julkaistavaksikin!

   Poista
 2. Kauniita sukkia! Ingrid sukat ovat kyllä upeat, minä en vaan oikein osaa neuloa kirjoneulesukkia. Niistä tahtoo tulla liian pieniä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä minäkin aika useat kirjoneulesukat sain neuloa, ennen kuin homma alkoi kulkemaan ja neuleesta tuli kohtuullisen tasainen ja kiristämätön. Jatka vain harjoitusta, kyllä se vielä onnistuu!

   Poista