keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Ruusuinen joulunodotus ja kirottu silitysrauta!

Kun en keittänyt ja paistanut mitään jouluksi oli joulunaluspäivinä aikaa neuloa. Ruususukkia olen neulonut aikaisemmin ja nyt otin puikoille saman suunnittelijan kämmekkäät. Ja silitysrauta lopetti yhteistyön juuri, kun lopputulos piti höyryttää! Tulevat siis esittelyyn ilman loppusilausta.


Malli on Kamilla Svanlundin Spring Roses in Vienna ja ohje on ostettavissa Ravelrysta. Sinimustat ja punamustat neuloin Sadnesin Sisuta, punaiset 3 mm ja siniset 3,25 mm puikoilla. Lopputulos on minun käsialallani paljon kauniimpaa ja tasaisempaa 3 mm puikoilla, mutta kun punamustista tuli aika napakat, kokeilin myös hieman vahvempia puikkoja. Turkoosimustat neuloin Gjestalin Maijasta 3 mm puikoilla. Toisessa kämmekkäässä on pohjavärinä musta ja toisessa turkoosi, ovat aika hauskat näin.

Aurinkorannikon joulu on tänä vuonna myrskyisä ja sateinen. Kun ulos ei tee mieli, niin puikot ovat ahkerassa käytössä edelleen. Huominen tapaninpäivä onkin täällä jo ihan tavallinen arkipäivä. Seuraavaksi juhlitaan sitten vuodenvaihdetta.

Rauhallista Joulun jatkoa,

Enya


4 kommenttia: