perjantai 27. joulukuuta 2013

Välipäivien carnevaalit!

Löysin lankavarastostani sellaista lankaa, mitä en olekaan aiemmin käyttänyt; Dropsin Fabel, väri Carneval. Kun ensimmäisistä sydänsukista, Hertoista,  tuli liian pienet, päätin ottaa puikoille uudet. Ja langaksi sitten valikoitui Fabel, musta ja Carneval.


Värit halusin vastakkain eri sukkiin ja aika hyvin onnistuinkin. Käytin tällä kertaa 2,75 mm puikkoja ja kooksi mitoitin n. 38 jättämällä yhden ohjeen mukaisen sydänrivin pois. Neuleesta tuli joustavaa, mutta ei kuitenkaan liian löysää. 2,5 mm puikoilla neulomani ensimmäiset Hertat tulivat ehkä hieman liian tiukkaa. Kuvassa uudet Herttani ovat vielä höyryttämättä, kun risan silitysraudan tilalle on vieläkin hankkimatta uusi.

Innostuin niin tästä itselleni uuden värisestä Fabelista, että otin saman tien puikoille Dropsin Irish Dream -sukat samalla värityksellä. Ne saavat sitten kunnian olla vuoden 2013 viimeiset sukat. Ajattelin taas vähän virkata ....

Mukavaa viikonloppua,

Enya

8 kommenttia:

 1. On kyllä ihanat sukat! Pitääkin pistää malli mieleen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Malli löytyy siis Roosa nauha -sukkakuvastosta.

   Poista
 2. Ihanat! Minulla on ollut myös tuota Carnevalia mutta mustaan yhdistettynä se on vielä kauniimpaa kuin yksinään. Täytyypä etsiä tuo ohje minullekin. Kauniit sukat! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista