lauantai 31. toukokuuta 2014

Ei ne sitten viimeiset olleetkaan!

Veikkasin edellisen postauksen sukkia viimeisiksi Espanjan keväässä, mutta kyllä minä siinä pakkauksen ohessa ehdin tikuttaa vielä yhden parin. Tosin viimeistelin ne vasta tänään Tampereella.

Niin, nyt olen Suomessa, Tampereen Mariankadulla. Lensin eilen, perjantaina, suoralla Ryanairin lennolla Malagasta kesän viettoon. Kovin kesäisesti ei Suomi minua ottanut vastaan, nytkin n. klo 13.00 lauantaina tihuuttaa vettä ja on niin harmaata, että sisälläkin on pidettävä valot päällä. Ja aika viileää oli ulkona, kun kävin kaupassa aamupäivällä. Onneksi säätiedotusten mukaan lämpiää alkuviikosta. Kiva on kuitenkin olla pitkästä aikaa Suomessa, satoi tai paistoi!


Nämä miesten raitasukat neuloin lempiväriyhdistelmästäni Fabelin turkoosista ja Carnevalista. Samalla väriyhdistelmällähän toteutin yhdet sukat ja aiemmin, mutta näissä raidoitus on tiheämpi, 3 kerrosta molemmissa väreissä. Neuloin nämäkin 2.25 mm puikoilla ja koko on 44-45. Langan menekkejä en kesän aikana pysty kirjaamaan ylös, sillä jätin vaakani Espanjaan.

Odotan innolla, että ehdin kiertämään Tampereen lankakauppoja. Haussa on värikkäitä liukuvärjättyjä sukkalankoja kaveriksi tilaamilleni yksivärisille Fabeleille. Mukava päästä kokeilemaan uusia väriyhdistelmiä ja sukan neulomista pyöröpuikoilla. Tähän mennessä olen tykännyt  käyttää ruusupuisia, 15 cm puikkoja, mutta kun blogimaailmassa niin moni hehkuttaa pyöröpuikoilla neulomista, pitäähän minunkin ne kokeilla.

Alkavan viikon järjestelen asioitani Tampereella ja sen jälkeen alan suunnitella ensimmäisiä kesän vierailuja. Tytär Karjalohjalla ja äiti Uudessakaupungissa ovat ensimmäiset kohteet.

Mukavaa kesän alkua kaikille

t. Enya2 kommenttia:

  1. Tervetuloa! :) Ilmat on tosiaan olleet aivan kummalliset tänä keväänä, mutta jospa se normi-kesäkuun sää sieltä vielä tasaantuisi.

    VastaaPoista