sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Raitoja edelleen

Raitoja, ja edelleen miesten sukkia. Niille on varmasti tarvetta Suomen päässä. Valitettavasti kuvat ovat vähän tylsiä, minulla kun ei ole kotona miesten jalkaa, missä ne kuvaisin.
Ensimmäisen parin neuloin suosikkisukkalangastani Dropsin Fabelista 2,25 mm puikoilla, värit harmaa ja siniruskeakirjava Ocean viuw. Lankaa kului kokoon 42-43 yht. 85 gr. Kapea harmaa raita sopii hienosti katkaisemaan siniharmaakirjavaa neulosta, tulos on kaunis ja hillitty.


Edelleen olen käyttänyt Dropsin Fabelia, nyt värit musta ja punakirjava Sunset.  2,25 mm puikoilla neulottu nämäkin. Koko on 44-45 ja lankaa kului yht. 93 gr. Raidat ovat 3 kerroksen vahvuisia. Kivat ja pirtät sukat värien ystävälle.

Äitienpäivää vietän yksin Fuengirolassa. Muistin jo omaa äitiäni ja tytär muisti omaansa. Kävin eilen äitienpäivälounaalla yhdessä suosikkiravintoloistani, se kun ei ole sunnuntaisin auki. Söin jopa ihan pitkän kaavan mukaan. Toki tänäänkin menen ulos syömään, mutta pelkkä pääruoka viineineen riittää.

Äitienpäiväni alkoi lenkillä rantapaseolla. Läksin jo hyvissä ajoin, mutta kuumaa oli jo silloin. Jaksoin kuitenkin normaalin n. puolentoistsa tunnin lenkkini.

Kaikille äideille Suomeen Hyvää Äitinpäivää! Espanjalaiset äidit juhlivat jo viime sunnuntaina.

Enya


2 kommenttia:

 1. Hei!

  Olet neulonut aiemmin tosi kauniita enkelilapasia. Olisiko sinulla ruutupiirrosmallia niihin?

  Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti pysty auttamaan sinua. Minulla ei ole täällä maailmalla kirjoitinta käytössä, jotta pystyisin skannaamaan kuvan koneelle. Toisen enkelimallin voit ostaa os. www.joridweb.com, toista voit yrittää googlata nimellä Ratun rasat. t. Enya

   Poista