lauantai 24. maaliskuuta 2012

Olisipa nuori ja hoikka ...

Virkattu liivi valmistui viikonlopuksi. Napit kyllä vielä puuttuu. Malli on Modan numerosta 2/2012. Lehden malli on virkattu puuvillalangasta, mutta minulla löytyi varastosta Dropsin Limaa ja toteutin sen siitä 5 mm koukulla ja etulistat 4,5 mm pyöröpuikolla. Lopputulos  on ok, mutta täysvillaisena liivin käyttö siirtyy varmaan seuraavaan talveen.




Palaan sitten tuohon otsikkoon. Sain käsityöliikkeen rouvalta Italialaisen lankavalmistajan uuden ohjelehden. Ja voi, mitä malleja siinä on. Ja mitä värejä! Voni vain huokailla, että olisinpa tosiaan nuori ja hoikka, vaikka edes vain hoikka! Ainakin toisen noista virkatuista mekoista haluaisin toteuttaa. No, minulla on aina pieni toive, että tytär ihastuu malleihin ja saan tehdä hänelle jonkun niistä. Tosin, hän ei oikein ole pitsien ja röyhelöiden ystävä! Ehkä tuo minimallinen, mutta esim. turkoosinsinisenä.





Värikästä viikonloppua!



14 kommenttia:

  1. Ihana tuo sinun virkkaamasi liivi. Voi kun osaisi noita käsityö hommia paremmin.
    Mukavaa lauantai iltaa sinulle

    VastaaPoista
  2. kaunis tosiaan tuo liivi ! Mulla virkkaus taito edelleen opettelu asteella, mutta intoa ei ainakaan puutu ;)
    Iloa viikonloppuusi ♥

    VastaaPoista
  3. Kiva liivinmalli! Nuo mekot ovat myös kauniita, tee vain itsellesi jos siltä tuntuu. Mun makuun tuo keskimmäinen olisi ihana!

    VastaaPoista
  4. Kauniin liivin olet virkannut. Toivottavasti saat tyttären innostumaan mekkomalleista, tai jospa vaan virkkaisitkin sittenkin itsellesi. Kannetaan ylpeänä kilomme, niiden eteen on tehty työtä :)

    VastaaPoista
  5. Mukavan mallinen liivihame! Tuo keskimmäinen mekko olisi kiva, vaan ei taitais kyllä sopia miullekaan..

    VastaaPoista
  6. oih ja voih tuo alimmainen olis mun:)

    Olipas hassua löytää täältä virkattua, kun on tottunut ihastelemaan noita kauniita kirjoneuleita, mutta hyvin onnistuu näköjään virkkaaminenkin:D

    VastaaPoista
  7. Hieno ja kaunis liivi! Eilen löysin poistomyynnistä just tuohon liiviin sopivat langat ja nyt löytyi mallikin, kiitos sinulle! Eilisestä lähtien olinkin miettinyt lakkaamatta mitä langoista tekisin. Hyvä, että sinnekin tuli lankakauppa niin pysyt langoissa :D Mukavia neulomishetkiä!

    VastaaPoista
  8. Liivi on niin nätti, että täytyypä tarkastaa äidin Moda-lehti uudestaan. Tosi upeita nuo mekot, ihana ois tehdä itsellekin joku noista.

    VastaaPoista
  9. Heippa! Hauska juttu, piipahdankin toiste täällä tänään..Voitit nimittäin pienen yllätyspalkinnon Romulyyli-blogin arpajaisissa. Tuletko vilkaisemaan..

    VastaaPoista
  10. Kaunista todellakin!

    Blogissani on sinulle jotain mukaan viemistä!

    Käy kurkkaamassa

    http://munsunmeitin.blogspot.com/2012/03/one-lovely.html

    VastaaPoista
  11. Hienon liivin ahkeroit. On kyllä maailmalla eri näköisiä neule/virkkausmalleja kuin täällä Suomessa. :)

    VastaaPoista
  12. Oi tämä viehätti minuakin siinä lehdessä. Uskaltaiskohan tällainen vähän kokemattomampi virkkaajakin kokeilla?

    P.S Sinulle on jotain kivaa blogissani :)

    VastaaPoista