sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Hertta on syntynyt!

Eilen illalla syntyi Hippo vauva, joka sai nimekseen Hertta; 305 gr ja 40 cm.  Hertan synnytys oli pitkä ja todella vaikea ja sen seurauksena se ei olekaan ihan 10 pisteen Hippo. Siitä huolimatta se on minulle hyvin rakas. Aika villi se on, vaikka silmätkään eivät ole vielä auenneet, joten kaikella rakkaudella sidoin sille kettingin kaulaan.


Vaikka Hertta onkin vasta vauva, sillä on jo upeat muodot, varsinkin pyllypuolella.


Vaikeasta synnytyksestä huolimatta toivon, että Hertta saisi pian kaverin, mielellään Henryn.


Hertta syntyi Gjestalin Maija langasta virkatuista, eri kokoisista Afrikan kukka -paloista. Se on Heidi Bearsin suunnittelema ja ohje on ostettavissa os. http://www.ravelry.com/designers/heidi-bears.  Ohje on englanninkielinen. Ketjun olen virkannut myös Maijasta.

Henrya odotellessa keskityn tilaustyösukkiin ja Sofia-opiston neulegraffitti -projektiin.

t. Enya

10 kommenttia:

 1. Oon nyt ihastellut hippoa monessa blogissa ja niin syyhyäis kokeilemaan; tosin kyllä hillitsee tuo, että melkein kaikki on maininneet vaikeaksi tehdä... Tykkään kovasti sun Hertan värityksestä :-)

  VastaaPoista
 2. Ihana Hertta-vauva, ja minäkin tykkään värityksestä!

  VastaaPoista
 3. Ihana Hertta! Tuollaisen tahtoisin tehdä myös, mutta en ole uskaltanut aloittaa ilman ohjetta. Afrikkalaiset taidan kyllä, mutta tuo muodon saaminen kammottaa.

  VastaaPoista
 4. Ihana hippo! Nää värit sopii tosi hyvin tähän ja tuo talutusketju oikein kruunaa kaiken. :)

  VastaaPoista
 5. Hippoja on tosiaan näkynyt viimeaikoina blogeissa jonkin verran, mutta kyllä tuo kettinkitalutushihna vie nämä jo ihan uudelle tasolle! Ainakin mä sytyin idealle! :D

  VastaaPoista