torstai 9. tammikuuta 2014

Lisäväriä sohvalle!

Nykyinen Fuengirolan asuntoni on hyvä, mutta kalustus ja värit eivät ole makuuni. Jämälankaprojektini keskittyykin lähinnä kodin viihtyisyyteen eli tarkoittaa minun tapauksessani lisää värejä.

Sohvalle ostamani halpa tyyny sai peitokseen isoäidinneliön. Tähän käytetty lanka ei kuitenkaan ole jämälankoja vaan kirjoneulesukkiin tarkoitettua Dropsin Deligtia, väri 13, mutta sai kunnian kuitenkin osallistua projektiin. Kun lanka on itsessään jo niin kirjavaa, en päätynyt pieniin paloihin, vaan virkkasin tyynyn kokoisen palan. Värit osuivat ihan itsellään näin kauniisti kohdilleen, joten olen lopputulokseen oikein tyytyväinen. Vielä pitäisi ottaa neula ja lanka käteen ja ommella päällinen kiinni; kuvassa vielä törröttävät nuppineulat.  3 koukulla sain hyvää ja tasaista jälkeä. Kelpasi ihan suoraa valmistuttuaan pingoitettavaksi tyynyn päälle.


Uusi silitysrautakin on kotiutunut ja palaliinasta tuli pienen höyrytyksen jälkeen niin edustava, että kelpasi pöydälle.Jo näiden uudistusten jälkeen koti miellyttää minua paljon enemmän. Tulossa on kuitenkin vielä pari palajuttua, hyvässä vauhdissa jo kumpikin. Enköhän tästä siirrykin sohvalle ja ota koukun käteeni.

Mukavaa päivää,

Enya2 kommenttia: