lauantai 18. tammikuuta 2014

Pieni palapeitto!

Palaprojekti jatkui torkkupeitolla. Minulla oli käyttämättömänä muutamaa eri väristä Gjestalin Maijaa ja ne päätyivät virkatuiksi kukiksi. Malli on siis sama kuin puuvillalangasta virkkaamassani tyynynpäällisessä. Vähän liian sinivihreäsävyinen tuli omaan makuuni, mutta sopii kyllä värittämään tylsää päiväpeittoa.


Peitossa on 110 palaa ja jokaisessa palassa on käytetty kolmea väriä. Yhdistin palat taas rinnakkain, mutta nyt jätin välit avoimeksi. Ainakin toistaiseksi tuntuu ihan hyvältä näin. Töppäsin viimeistelyssä höyryttämällä palat. Ovat kyllä siistin näköisiä, mutta villan kuohkeus katosi.


Viime viikon käsityöryhmässä aloin virkkaamaan sydäntä. Niitähän syntyi kotona sitten useampikin kappale ja nyt ne kaunistavat sisustusta verhotangosta roikkuen.


Yksi ryhmäläisistä oli virkannut upeita sormuksia ja kaksi niistä päätyi minun käyttööni. Ensi viikon tapaamisessa virkkaamme varmaan kaikki näitä!

Aurinkorannikolla on poikkeuksellisesti pilvistä ja sateista. Toivottavasti sade ei pilaa huomista päiväretkeäni Carratracaan!

Mukavaa viikonloppua,

Enya

4 kommenttia: