maanantai 13. tammikuuta 2014

Lisää kukkia sisustukseen!

Sinisten sävyjen projekti kutistui pelkkään turkoosiin. Mutta lopputulos on kyllä kaunis.


Lankana on taas 100 prosenttinen egyptiläinen puuvillalanka, jota työhön meni vajaa 90 gr. Virkkasin langan yksinkertaisena 2 koukulla. Palan mallin ja kaavion löysin netistä; se ei ole sama mitä virkkasin pöytäliinaan. Yhdistäminen on taas oma viritykseni, kun tässä työssä halusin kukat näin vierekkäin, enkä lomittain, jolloin väliä ei olisi jäänyt. Virkkasin paloja enemmän kuin mitä tähän työhön kului, kun en tekovaiheessa vielä tiennyt, mitä paloista on tulossa; liina vai tyynynpäällinen vai ihan jotain muuta. Nyt pitää keksiä lopuille jotain kivaa käyttöä. Lankaakin on vielä jäljellä, joten lisäpalatkin onnistuvat. Kuvassa väri on hieman haalea, lanka on hyvinkin syvää turkoosinsinistä.


Otin taas muuhun käyttöön yhden virkkaamani patalapun ja koristin sillä yksivärisen tyynyn. Minusta toimii hyvin tässäkin. Mitähän vielä keksinkään niistä monista patalapuista, jotka odottavat käyttöä kaapissa.

Ja tässä tulossa seuraava kukkaprojekti. Ajattelen torkkupeittoa, katsotaan nyt sitten, mihin palat riittävät ja miltä ne näyttävät yhdistettyinä. Tämä on sama kukkamalli kuin tyynyliinassa, mutta toteutettu useammalla värillä ja villasekoitelangasta.

Tänään Fuengirolassa on harmaa ja sateinen päivä; hyvä päivä ostoskeskuksessa käyntiin. Olisin tarvinnut hieman kevyemmän takin, mutta en löytänyt yhtään sellaista, jota olisin edes viitsinyt sovittaa. Minulla on mielessä jokin kaunis Desigualin takki, mutta sitä varten on tehtävä reissu Malagaan. Malagan päärautatieasemalla on myös iso ostoskeskus ja siellä Desigualin myymälä, joten jos huomennakin sataa, takin metsästys jatkuu.

Tällä viikolla alkavat kevään uudet kurssit Sofia-opistolla. Menenkin myöhemmin iltapäivällä kuuntelemaan esittelyn käden taitojen kursseista ja huomenna aloitan jo Kahvitellen käsitöitä -ryhmän. Keskiviikkona on luento, torstaina espanjan kielen kurssi, perjantaina pienimuotoinen kitarakonsertti ja sunnuntaina lähden retkelle Carratracaan. Mukavasti siis ohjelmaa tiedossa joulutauon jälkeen; varmasti virkkaus ja neulonta siitä hieman kärsii tai ainakin hidastuu. Tänään on kuitenkin pistettävä puikoille Kalajoki sukat. Ystäväni, jolle tein sellaiset lahjaksi, ihastui niihin niin, että tilasi itselleen myös toiset.

Enya

4 kommenttia:

 1. Moi! Kiva nähdä kauniita töitäsi myös näin blogissa :) hyvältä näyttää!!
  t: MinnaJ

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana tyyny! Suunnitteilla kun ois jonkulainen palaprojekti niin saisinko tiedustella että mistä netistä noitten palojen mallin voi löytää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen löytänyt ohjeen blogista Prinsessajuttuja.

   Poista