keskiviikko 24. elokuuta 2011

Vààrinkàsitys!

Olenpa tainnut muotoilla huonosti tekstini, kun eràs lukijoista ymmàrsi, ettà minulla on lankaliike Fuengirolassa. Ei todellakaan, eikà ole suunnitelmissakaan, elàkelàinen kun olen. Olen todella pahoillani antamastani vààrànlaisesta kàsityksestà!

Eilen vietin muutaman tunnin tyttàren kanssa Venetsiassa. Ihanan erilainen vanha kaupunki! Olo oli kyllà yhtà tuskaa, kun làmpòtila oli yli 35 asteen ja tuulikaan ei pahemmin kàynyt. Kyllà tàltà tàdiltà làhti puhti alta aikayksikòn ja en jaksanut etsià edes LellaBellaa, tasokasta italialaisia lankoja myyvàà liikettà, jonne minun on pitkààn tehnyt mieli.  Enkà kàydà Huokausten sillallakaan. Tyttàren kotiosoite loka-joulukuuksi kyllà lòytyi, kielikouluakaan emme enàà jaksaneet etsià. Pààtin tehdà viikonloppuvisiitin tyttàren luokse lokakuussa, silloin tààllàkin on jo viileàmpàà ja jaksaa kierrellà kaupungilla.

Tànààn kàvimme Latisanan viikottaisilla markkinoilla. Aika vastaavat, kuin on Fuengirolassakin, mutta paljon pienemmàssà mittakaavassa. Siellà oli parilla myyjàllà lankoja, enimmàkseen vielà puuvillaa ja puuvillasekotteita, akryylilankaa ja villan ja akryylin sekoitusta. Mukaan ei tarttunut kuin nuppineuloja. Valmistuneita huiveja pingoittaessa on matkassa olevat loppuneet pahasti kesken.

KyJy -huiveja on valmistunut nyt kuusi kappaletta ja sukkia kahdet. Tytàr jopa kuvasi ne tànààn ja yritàn saada ne huomenna koneelle ja blogiin esiteltàviksi. Projektini siis etenee ihan hyvàà vauhtia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti