torstai 1. syyskuuta 2011

Inspired to knit -kirja


Eilen saapui amazon.comista viimeisin kirjaostoksistani ja Vau, mikà kirja! Aivan ihania ohjeita. Esim. tàllaisia ihanuuksia kirja sisàltàà ja ainakin kaksi ensimmàistà niistà pààtyy suoraan Ihan pakko tehdà -listalleni.




Hààpuvulle minulla tuskin on enàà kàyttòà, mutta jos vaikka joskus vielà tyttàrellà. Minusta mallista saa kyllà helmaosan pois jàttàmàllà tosi nàtin puvun muuhunkin kàyttòòn.

Niinhàn siinà sitten kàvi, ettà kun olen niin tyytyvàinen tàhànkin ostoskertaan amazon.comissa, tilasin saman tien 5 uutta neulekirjaa. Ihan pakko tehdà -listani alkaa olla jo niin massiivinen, ettà toivottavasti joulusta alkaa heti uusi neuleprojekti, JyKy esim., ettà voin taas aloittaa hyvàllà omalla tunnolla seuraavat 24 tyòtà. Lankavarastoonkin on tulossa làhes 10 kg:n tàydennys ehkà jo tulevalla viikolla, joten muutama uusi tyò pààsee puikoille jo KyJy:n rinnalla.

KyJy -tyòt etenevàt hyvin. Meneillààn on sukat, joita valmistuukin kohtuu nopeudella, kun toinen kappale  odottaa jo neulekorissa. Toki nykyyààn kun neulon sukat ohuesta langasta 2,5 mm puikoilla, niin saahan siinà tikuttaa yhtà sukkaa vàhintààn sen verran kuin seiskaveikasta tekisi jo molemmat sukat. Valmistuneet KyJy -tyòt pààsen kuvaamaan vasta alkaneen kuun lopussa, kun tytàr palaa Ranskasta.  Oman kameran piuha kun unohtui Suomeen. Onneksi skannaus sentààn onnistuu, ettà saan hieman visuaalisuutta nàihinkin postauksiin.

Nyt siis opettelen yksin eloa ja oloa, kun Tanja lensi sunnuntaina Nizzaan opiskelemaan ranskan kieltà. Se hyvà puoli tàssà yksin olossa on, ettà on aikaa enemmàn neulomiselle, ruokaa kun voi laittaa vain kerran pàivàssà, jos sitàkààn ja koko ajan ei tarvitse siivota. Tarkka tyttàreni pisti heti perhemajoituksensakin vaihtoon sen vuoksi, ettà vuokraemànnàn siisteyskàsitys ei vastannut hànen omaansa. Voitte siis arvata, ettà en minàkààn hànen kotona ollessaan pààse lintsaamaan! Siità huolimatta minulla on "pomoa" ikàvà.


1 kommentti:

  1. Bloggerissa on jotain outoa, kun se ei jostain syystä noteeraa blogipäivityksiäsi ollenkaan. Höh.

    Mutta tuo toinen kuva, vaalea pitkä neuletakki on ihan mun näköinen! Oih, tuommoisen kun joskus jaksaisi tehdä!

    Olet kyllä lankahamsteri parhaimmasta päästä, mutta sinulta syntyy kyllä valmistakin sellaista vauhtia, ettei varastot varmaankaan kovin paljoa pääse kasvamaan! :D

    VastaaPoista