maanantai 29. syyskuuta 2014

Nurmilintu ja raitasukat!

Heidi Alanderin Nurmilintu -huivi on suosittu huivimalli, eikä syyttä. Se on yksinkertaisesti upea! Tässä minun versioni.


Lankana käytin Schoppelin Cat Print Admiralia, turkoosivihreää väriä Barrakuda. Hieman kirjava lanka sopii huiviin oikein hyvin. Neuloin huivin 3 mm pyöröpuikoilla. Puikot olisivat voineet olla hieman vahvemmatkin, kuten alkuperäisessäkin ohjeessa, mutta sellaisia minulla ei tähän hätään ollut käytettävissä. Tikutin huiviin koko 100 gr:n kerän ja huivissani on yksi jakso enemmän aina oikein neuletta kuin Heidin alkuperäisessä ohjeessa. Minun huivini siis päättyy aina oikein neulokseen eikä pitsiin, mutta hyvin sopii näinkin. Ohje on ladattavissa maksuttomasti Ravelrysta.


Neuloin myös parin jo Suomessa neulotulle raitasukalle. Espanjassa neulotun sukan halusin tehdä vastakkaisilla väreillä ja sukkaparista tulikin ihan hauska. Lankana näissä on Dropsin Fabel, keltainen ja ruoste ja neuloin sukat 2 mm pyöröpuikoilla. 

Aurinkoisin terveisin,

Enya

4 kommenttia:

  1. Kaunis huivi, kepeä ja herkkä.

    VastaaPoista
  2. Ihana huivi ja nuo sukat ovat kivat:)

    VastaaPoista
  3. Minulla on myös tuo Nurmilintu ohje jo tulostettuna. Kun vaan langat löytyvät niin sen teen. Sinun huivisi on upean värinenkin. Ja mitkä sukat!!!

    VastaaPoista