maanantai 3. lokakuuta 2011

Leikkià langoilla/Tine Solheim

Perjantaina suomalainen.comista tullut kirja Leikkià langoille osoittautui aivan uskomattomaksi. Toinen toistaan persoonallisempia malleja, jotka ovat sekà àidin ettà tyttàren makuun. Kirja on ilmestynyt jo vuonna 2009, joten se saattaa olla jo monelle tuttu, mutta minulle se on uusi tuttavuus kuten suunnittelijakin. Heti tietysti googlasin tietoja ja sain selville, ettà tànà vuonnakin on hàneltà ilmestynyt kirja. Sità vain ei ole vielà suomennettu ja tuo norjan kieli on kyllà sellaista mongerrusta, ettà siità en ota selvàà.

Leikkià langoilla kirjan ohjeet ovat siinàkin mielessà tervetulleita, ettà niistà monet on neulottu Dropsin langoista, jotka ovat peruslankoina minunkin suosikkejani. Tytàr innostui malleista niin kovasti, ettà tilasi heti minulta neljà uutta neuletta. Pari niistà on kyllà niin suuritòisià ja vaativia, ettà saattaa jààdà àidiltà tekemàttà. Oheiseen settiin kuuluvan puolihameen kyllà jo aloitin eilen.


En ole neulonut vuosiin mitààn noin paksuilla puikoilla ja kun hame neulotaan vielà pyòrònà, niin oikea kàsi on eilisen jàljiltà todella kipeà ja sàrky ei meinaa hellittàà edes lààkityksellà. Hame jài siis toistaiseksi tauolle ja aloitin itselle ohuesta alpakkalangasta seuraavat:


Kyllà se kipeà kàsi oireilee nàitàkin neuloessa, mutta yritàn edetà rauhallisesti. Voiko unisukat olla tàmàn ihanammat!

Tàssà vielà skannaus ihanan kirjan kannesta.




1 kommentti:

  1. Olen samaa mieltä, tuo kirja on ihana! Löytyy myös omasta hyllystä. :)

    VastaaPoista