sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Syrjàhypyn tuloksia!

Lupasin jossain edellisessà postauksessani, missà kerroin syrjàhypystàni pannulappujen virkkaukseen, ettà jatkossa nàette, kuinka keittiò kukkii. Pààtimme kuitenkin kuvata ulkona, kun syksy on niin làmmin ja aurinkoinen tààllà Italiassa. Eilen siis kukki làhiniitty aivan harvinaisen upeana! Hieman aurinko veroitti vàrejà, pannulaput ovat todellisuudessa hieman kirkkaamipia.









Linkin ja innostuksen nàihin hurmaaviin patalappuihin sain Novitan neulomosta, Lilian blogista. Hàn oli tehnyt yhtà mallia pari kappaletta ja niin piti minunkin. Mutta kun lankaa riitti, niin kokeilin muitakin malleja ja hurahdin puoleksitoista viikoksi tàysin virkkauksen lumoihin. Totuuden nimissà pitàà sanoa, ettà meni nàihin yhden keskeneràisen puseron langatkin, kun tuo pusero ei ottanut valmistuakseen. Mutta kun lopputulos on nàin ihana, lanka on toden nàkòisesti paremmassa kàytòssà nyt. Kaikkiin pannulappuihin kàytin Dropsin puuvillalankoja ja se kàytetty puserolanka on Schachenmayr Cotton Bamboo Batik ja virkkasin laput 2,5 mm koukulla.  Esim. seuraavilla nimillà voi googlata lisàà malleja; Ripple Postholders, Rose Ripple Postholders ja  Fanciful Flower Postholders. Ohjeet ovat englanniksi, mutta helposti tulkittavia.



Suomen matka làhestyy ja minà olen liikkeellà ihan kesàvarustuksella. Moda 4/2011 -lehdessà nàin mukavan ja vàhàn tavallisesta poikkeavan, rypytyskoristeisen neulejakun. Kun jakkuun sopivaa, oranssia Gjestalin Maija -lankaa,oli varastossa, pààtin neuloa itselleni matkalàmmintà. Tàllainen siità syntyi. Olen lopputulokseen hyvinkin tyytyvàinen: koko on passeli ja jakku onnistui hyvin. Napinlàvet olisivat saaneet olla siistimmàt, mutta en vain onnistunut siinà. Onneksi ne jààvàt piiloon tuon nappirivin alle.



2 kommenttia:

  1. Upeita patalappuja ja kaunis neuletakki! Ja takki on taatusti tarpeen täällä Suomessa. On se hyvä, että muutkin välillä harhautuu tyystin pois KYJYjen parista. :)

    VastaaPoista
  2. Herttaisia patalappuja!
    Onhan ruskavaahteran värinen jakku.
    Pirteää päivää!

    VastaaPoista