sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Projekti jatkuu!

Kivipallojen päälliset ovat valmiit ja seuraavaksi virkkaan kaunistusta rumien pylväiden ympärille. Ensimmäinen syntyy paloista. Palojen mallin olen löytänyt jostain blogista, jossa niistä oli toteutettu peitto. Minäkin haaveilen virkkaavani samanlaisen peiton, jossa palan pyöryläosassa on käytetty erilaisia liukuvärjättyjä lankoja. Nyt toteutin palat  akryylilangoista, joita jäi edellisistä graffiteista. Ihan kivalta näyttää näin tasossa, toivottavasti myös pylvääseen kiedottuna.


Olin tänään lyhyellä päiväretkellä Ardalesin possuherkkujuhlilla. Juhlat ovat kylän perinteinen ja yhteinen tapahtuma, kun possut on lahdattu ja valmistettu tuotteiksi. Tarjolla oli monenlaisia makkara- ja lihatuotteita. Oheistarjontana löysin  juustoja, pähkilöitä ja kuivahedelmiä ja paikalliset käsityöläiset olivat myös tuoneet tarjolle tuotteitaan. Tapahtuma oli ihan hyvä, mutta en tunne oloani kovinkaan hyväksi tällaisissa massatapahtumissa, en nytkään. Kaduilla oli niin hirveä tungos, että eteenpäin ei meinannut päästä millään ja joka tarjontatiskillä sellaiset jonot, että minä luovutin.  Seuraavassa pari kuvaa kylän ulkopuolelta kuvattuna. Sää oli pilvinen ja hieman viileäkin, Fuengirolaan palattuamme aurinko jo paistoi.Seuraavan päiväretken teen jo vajaan parin viikon päästä pieneen Rondan lähellä olevaan taidekylään.

Mukavaa alkavaa viikkoa,

Enya

2 kommenttia:

  1. Olen käynyt kaksi kertaa Rondassa, mutta en tiennyt, että sen lähellä on taidekylä. Seuraavan kerran sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Genalguacilia monet sanovat maailman kauneimmaksi kyläksi ja se sijaitsee Rio Genalin laaksossa Sierra Bernejan luonnonpuiston keskellä. Rondan vuoristossa. Kutsutaan myös nimellä museokylä. Niin paljon olen kuullut kehuja, että kannattaa tosiaan käydä. Asiasta lisää paikalla käytyäni.

      Poista