tiistai 10. maaliskuuta 2015

Sukkapari per viikko!

En ole saanut tekstiä blogiin useampaan viikkoon, mutta se ei tarkoita sitä, etten olisi neulonut. Sukkapari per viikko olen edelleen tikuttanut, mutta vasta viime viikonloppuna sain itseäni niskasta kiinni viimeistelyn suhteen. Nyt on kaikki päätelty, pesty ja höyrytetty ja valmiina esittelyyn.

Miesten raitasukkia olen edelleenkin neulonut, vaikka viime päivityksessä jo suunnittelin kirjoneuleisiin siirtymistä. Parit vähän isompaa kokoa on vieläkin tulossa, mutta sitten pitäisi olla kasassa viemiset Suomeen ja muutama pari varastoonkin.Turkoosit sukat neuloin Dropsin Fabelista. Raidat ovat Fabel Carnevalia, mitä ilmeisesti ei enää ole tuotannossa. Puikot 2 mm ja kokoon 42-43 lankaa kului yhteensä 89 gr.


Harmaissa sukissa pohjaväri on myös Fabelia ja Raitaväri Kustgarnia. 2 mm puikot, koko 43-44 ja lankaa kului yht. 96 gr.


Näissä kahdessa parissa on pohjavärinä musta Fabel ja raitavärinä Fame Trend. Puikot 2 mm koko 42-43 ja lankaa kului toiseen pariin 89 gr ja toiseen 91 gr. Mukavasti osui eri raitavärejä toiseen sukkapariin.


Harmaan sinisten sukkien pohjaväri edelleen Fabelia ja raitaväri Fame Trendiä. Puikot 2 mm, koko 40-41 ja lankakulutus yht. 80 gr.

Viileähkön helmikuun jälkeen on Aurinkorannikolla ollut jo hyvinkin keväistä. Lämpötilat ovat jo parhaimmillaan olleet yli 20 asteen. Kevätkaudesta pidän täällä kaikkein eniten; on jo mukavan lämmintä, mutta ei vielä hellettä. Hellettä taidan päästä tänä keväänä karkuun, koska poikkeuksellisesti tulen Suomeen jo toukokuun alussa.

t. Enya16 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia. Miksi peset ne neulomisen jälkeen? minulla on tapana laittaa valmiit kosteiden pyyhkeiden väliin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minulla on ollut tapana pestä sukat, mutta täytyypä kokeilla tuota sinunkin konstiasi.

   Poista
 2. Vau, mikä määrä kauniita sukkia!

  VastaaPoista
 3. Oi mitä väriyhdistelmiä ! Sinulla on silmää suunnitella sointuvia ja kauniita neuleita.

  VastaaPoista
 4. Sukkapino näytti niin houkuttelevalta että minä keräsin Fabelin yksinäiset kerät ja aloin yhdistämään niitä yksivärisiin raitasukiksi. Raitasukkasi ovat niin kauniita!

  VastaaPoista