maanantai 13. huhtikuuta 2015

Hyytyy, hyytyy ...

Neulomisinnostus on aika hukassa tällä hetkellä, toivottavasti ei hyydy kesäksi kokonaan. Siitäkin kun on kokemusta muutaman vuoden takaa. Viimeisen reilun kuukauden aikana olen saanut tehtyä vain kahdet miesten sukat ja tällä hetkellä ei ole työn alla mitään. Neulekorissa on kyllä muutama keskeneräinen työ, mutta niihin ainakaan en saa itseäni innostumaan.


Nämä kaksi paria on neulottu samoista langoista; mustasta Dropsin Fabelista ja liukuvärjätystä Hot Socks Spectrasta 2 mm sukka/pyöröpuikoilla. Molemmat ovat kokoa 44-45. Lankaa kului toiseen pariin 94 gr ja toiseen 102 gr. Sukkaparin sukat eivät ole raidoitusvärin puolesta identtiset, mutta minusta niiden ei tarvitse ollakaan. Toivottavasti sukkien saajat ovat samaa mieltä.

Tämä kausi Aurinkorannikolla on loppusuoralla. Lennän Malagasta suoraan Tampereelle 1.5., siis kuukautta aiemmin, kuin edellisinä vuosina.  Mukava, kun on suora lento, mutta lentoaika on tosi kurja. Lento lähtee Malagasta jo aamulla klo 6.00, joten viimeistään klo 4.00 pitää taxin startata Fuengirolasta. Takaisin päin sitten syksyllä pääsen ihan päivälennolla.

Tässäkään kaudessa ei ole valittamista. Hieman viileämpi talvi ehkä oli kuin edellinen, mutta ei paha. Viimeisen kuukauden aikana on sitten vaihdellut helteestä viileään ja vettäkin on satanut jonkin verran. Se on toki luonnolle tärkeää, kun talvi oli jokseenkin kuiva. Asuntoonikin olen edelleen tyytyväinen ja jatkan tässä myös ensi syksystä.

Suomen kevättä ja kesää odotellen,

Eini5 kommenttia:

 1. Olinpa epäonnisesti unohtanut tämän kivan blogin pitkäksi aikaa. Onneksi löytyi nyt taas. Tosi kauniita raitasukkia olet tehtaillut urakalla. Toivottavasti neulemojo ei katoa koko kesäksi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Mukava, kun löysit taas blogiini!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Enya on edelleen tallella, mutta neulomisinnostus hävisi sitten vähän pidemmäksi aikaa. Jostain syystä en myöskään päässyt pitkään aikaan kirjautumaan tänne omaan blogiini. Espanjassa olen ollut talvea viettämässä ja tämän kuun lopussa palaan taas Suomeen. Oikein mukavaa kevättä sinulle!

   Poista
 4. To write a beautiful post it is very important to write a beautiful content and you have created a very nice design and I got a lot of inspiration from your post and I also want to have nice and beautiful post like you in my life. gurugram girl content number
  Bhiwadi Real Photos Girl
  Manesar VIP Photos Girl
  Gurugram hell girl
  DLF Phase 3 premium girl
  college girl gurgaon
  beautiful Girl Gurgaon
  online girl gurgaon
  housewife Gurgaon

  VastaaPoista